- -
UPV
 

Liderar el talent

Liderar el talent

La Càtedra Ciutat de València a la UPV organitza un curs que reuneix la millor selecció de líders tecnològics d'empreses emergents (start-up)

[ 22/06/2016 ]

La Càtedra Ciutat de València a la UPV organitza, conjuntament amb GeeksHubs, el curs CTO: lidera el talent tècnic de la teua empresa emergent, que tindrà lloc des del pròxim 30 de juny fins al 8 de juliol a la Universitat Politècnica de València.


Aquest curs sorgeix de la necessitat de formar professionals desenvolupadors del sector informàtic per a que no sols siguen competents tècnicament, sinó que també puguen liderar els seus equips, en la gestió de projectes i coordinació del personal. Per això, el curs compta amb la presència de CTO (abreviatura de l'anglès chief technical officer o chief technology officer, nom amb el qual es defineix la persona responsable de la direcció tecnològica d'una companyia) tan destacats com Eloy García Borreguero, CTO de Ticketbis, l'empresa emergent bilbaina venuda recentment a eBay-StubHub.


García Borreguero explicarà com va gestionar un equip tècnic des de zero, per arribar actualment a les 400 persones, entre elles 40 enginyers i enginyeres altament qualificats, equilibrant els reptes tècnics amb la gestió de l'equip per donar resposta a les demandes d'una companyia amb un creixement tan ràpid.


També acudirà des de Barcelona Diego Kuperman, CTO de Soysuper, el conegut agregador de supermercats en línia. Kuperman parlarà de bones pràctiques en desenvolupament. A més, també intervindran els ponents locals: Felipe Talavera, CTO de Flywire (anteriorment PeerTransfer), i el CTO de Beroomers, Toño Huerta.


Dos CEO també coneguts en el panorama de les empreses emergents valencianes: Luis Picurelli, CEO de Yeeply, i Chaume Sánchez, CEO de GeeksHubs, tanquen un planter de docents que donaran a qui participe en el curs una base tècnica que permeta entendre i desenvolupar les funcions de CTO. S'impartiran, a més, coneixements en desenvolupament, sistemes, infraestructures, estratègia i negociació perquè siguen capaços de capitanejar el seu equip, orientar cap a resultats i, a més, tenir una visió de negoci.


Aquesta formació tècnica d'alt nivell i que pretén ser referent a escala nacional, ha estat possible gràcies a l'impuls de la Càtedra Ciutat de València a la UPV, de la qual formen part l'Ajuntament de València (a través de la fundació InnDEA València), l'institut IDEES i l'Escola Tècnica Superior de Telecomunicacions de la UPV, i que també compta amb la col·laboració de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica de València.


En l'enllaç que figura a peu de pàgina es pot consultar el programa del curs, i també informació detallada per a realitzar la inscripció.


Més informació

Notícies destacades


Acabar amb la pobresa infantil a Espanya augmentaria el PIB un 5'7% Acabar amb la pobresa infantil a Espanya augmentaria el PIB un 5'7%
La pobresa infantil a Espanya, a debat en unes jornades organitzades per la Càtedra d'Infància i Adolescència de la UPV, a Torrevella
QS rànquings per matèries QS rànquings per matèries
La UPV, reconeguda com a millor universitat d'Espanya per a estudiar tant Enginyeria Agroalimentària i Forestal com Art i Disseny
L''Escola de Disseny' canvia de nom L''Escola de Disseny' canvia de nom
L'ETSEADI (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Aeroespacial i Disseny Industrial) substitueix la denominació d'ETSED
La UPV, en la semifinal de Solo de Ciencia La UPV, en la semifinal de Solo de Ciencia
Entre els deu semifinalistes, es troben Miguel López, investigador del CVBLab-Human Tech i Carolina Rober, doctoranda en la UPV
Primers passos del museu Ciéncia fallera de la UPV Primers passos del museu Ciéncia fallera de la UPV
La UPV celebra l'acte de lliurament de premis del I concurs "La Ciència a les Falles". Els ninots guanyadors, els primers d'aquest nou museu de la universitat
UPV-CLÍNIC UPV-CLÍNIC
La UPV i INCLIVA signen un conveni per a impulsar conjuntament la innovació en l'àmbit de la salut



EMAS upv