- -
UPV
 

Màster Universitari en Planificació i Gestió en Enginyeria Civil Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari en Planificació i Gestió en Enginyeria Civil

75 crèdits

Veure DOGV
Permet accedir a beques

40 places
(2024/2025)

Introducció

Històricament, els estudis universitaris relacionats amb la construcció no han inclòs una formació sòlida en gestió. No obstant això, aquesta habilitat s'ha tornat crucial per als professionals del sector, ja que molts d'ells ascendeixen a rols directius durant la seua carrera professional.

En resposta a aquesta necessitat, existeix una gran demanda de formació en gestió de la construcció en tot el sector. Això inclou tant al sector públic (Administracions) com al privat (immobiliàries, concessionàries), així com a empreses consultores d'enginyeria i constructores.

A més de la gestió general, existeix una necessitat particular de formació en planificació i explotació d'infraestructures, especialment per a professionals del sector públic. El futur del sector també està en els contractes concessionals i en el manteniment de les infraestructures existents, la qual cosa fa que aquestes habilitats siguen encara més valuoses.

Objetius

  • Anàlisis de l'entorn: Desenvolupar la capacitat d'analitzar el context en el qual s'emmarquen les infraestructures i serveis públics.
  • Adaptació: Perfeccionar l'adaptació ràpida a nous entorns en el sector de la construcció.
  • Lideratge: Adquirir habilitats en lideratge i direcció de recursos humans.
  • Presa de decisions: Capacitar per a la presa de decisions òptimes en el context del sector de la construcció.

Dirigit a

  • Enginyers civils, ambientals, arquitectes i arquitectes tècnics.

Criteris d'admissió

Organització

Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de València


EMAS upv