- -
UPV
 

Màster Universitari en Enginyeria del Manteniment

Màster Universitari en Enginyeria del Manteniment Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

El Màster Universitari en Enginyeria del Manteniment té el segell d'excel·lència internacional EUR-ACE, que acredita que aquests estudis compleixen amb escreix les exigències professionals de l'enginyeria.

El manteniment és una activitat pròpia de l'enginyeria que actualment empra multitud de recursos com ara instruments de mesura sofisticats, equips informàtics potents, programari específic, etc. Això exigeix als responsables de gestió una formació multidisciplinària en aspectes tècnics, econòmics, estadístics, de qualitat, etc., a fi d'aconseguir una millora contínua dels plans i processos d'execució i, alhora, assolir els valors òptims de fiabilitat, disponibilitat, mantenibilitat i seguretat (RAMS).

L'objectiu primordial del Màster Universitari en Enginyeria del Manteniment és capacitar professionalment els futurs responsables d'aquesta àrea de l'empresa. A causa del caràcter multidisciplinari del manteniment, el Màster ofereix una àmplia panoràmica de matèries perquè els titulats assolisquen una ràpida operativitat en qualsevol àmbit laboral combinant continguts tècnics, econòmics, informàtics, logístics, de gestió, etc.

Acreditat
internacionalment


EMAS upv