- -
UPV
 

Descripció

Doble Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica + Ciència i Enginyeria dels Aliments Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

El Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica habilita per a exercir la professió d'enginyer/a agrònom/a, mentre que el Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments està orientat a la formació de professionals altament qualificats en el sector agroalimentari, que han de ser capaços d'innovar processos i productes conjuminant els diferents aspectes que contribueixen a l'èxit d'un aliment en el mercat, com ara la seua qualitat i seguretat, els beneficis per a la salut de consumidores i consumidors, i també, la seua viabilitat econòmica.

El doble títol permet adquirir les competències de tots dos màsters a través d'una trajectòria acadèmica integrada. Tot això amb un cost temporal i econòmic inferior al que representa l'obtenció dels dos màsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un estudiant del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS d'aquest i els 60 ECTS del MUCEA, cursa un total de 136 ECTS.


EMAS upv