- -
UPV
 

Descripciˇ

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + CiŔncia i Enginyeria dels Aliments Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

El MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica habilita per a exercir la professiˇ d'enginyer/a agr˛nom/a, mentre que el MÓster Universitari en CiŔncia i Enginyeria dels Aliments estÓ orientat a la formaciˇ de professionals altament qualificats en el sector agroalimentari, que han de ser capašos d'innovar processos i productes conjuminant els diferents aspectes que contribueixen a l'Ŕxit d'un aliment en el mercat, com ara la seua qualitat i seguretat, els beneficis per a la salut de consumidores i consumidors, i tambÚ, la seua viabilitat econ˛mica.

El doble tÝtol permet adquirir les competŔncies de tots dos mÓsters a travÚs d'una traject˛ria acadŔmica integrada. Tot aix˛ amb un cost temporal i econ˛mic inferior al que representa l'obtenciˇ dels dos mÓsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un estudiant del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS d'aquest i els 60 ECTS del MUCEA, cursa un total de 136 ECTS.


EMAS upv