- -
UPV
 

Descripciķ

Descripciķ del títol

Introducció i objectius

El Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica habilita per a exercir la professió d'enginyer/a agrònom/a, mentre que el Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments està orientat a la formació de professionals altament qualificats en el sector agroalimentari, que han de ser capaços d'innovar processos i productes conjuminant els diferents aspectes que contribueixen a l'èxit d'un aliment en el mercat, com ara la seua qualitat i seguretat, els beneficis per a la salut de consumidores i consumidors, i també, la seua viabilitat econòmica.

El doble títol permet adquirir les competències de tots dos màsters a través d'una trajectòria acadèmica integrada. Tot això amb un cost temporal i econòmic inferior al que representa l'obtenció dels dos màsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un estudiant del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS d'aquest i els 60 ECTS del MUCEA, cursa un total de 136 ECTS.

 

Estructura del màster

- 1r curs (60 ECTS): coincideix exactament amb el primer curs del Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica

- 2n curs - semestre A (44 ECTS): es cursaran les quatre assignatures de la matèria d'especialització en Indústries Agroalimentàries del MUEAGRO (24 ECTS), així com les vuit assignatures del MUCEA, de 2,5 ECTS cadascuna.

- 2n curs - semestre B (32 ECTS): es cursaran les pràctiques curriculars del MUCEA (8 ECTS), el treball de fi de màster del MUEAGRO (12 ECTS) i el treball de fi de màster del MUCEA (12 ECTS).

 

Dirigit a

Aquelles persones interessades que estiguen en possessió d'un títol universitari oficial de grau que habilite per a l'exercici de la professió d'enginyer/a tècnic/a agrícola.

 

Criteris d'admissió

L'alumnat ha de complir els criteris d'admissió del Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica, per ser aquest un màster habilitant.

L'alumnat, a més, ha d'haver superat almenys 50 ECTS del 1r curs del Màster en Enginyeria Agronòmica i, en particular, les assignatures següents:
33376 - Gestió de la Seguretat i Traçabilitat en la Indústria Alimentària
33375 - Indústries Alimentàries

Les sol·licituds d'admissió al doble títol són avaluades per la Comissió Acadèmica Mixta, de conformitat amb els criteris de mèrits i selecció d'ambdues titulacions.

 

EMAS upv