- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Qualitat garantida

La UPV en els rànquings

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una institució pública i de prestigi reconeguda internacionalment. I això és així perquè any rere any ocupa llocs destacats en els principals rànquings nacionals i internacionals d'educació superior en l'àmbit mundial. A continuació, es pot consultar la posició de la UPV en les llistes internacionals i nacionals més rellevants.La primera tecnològica en el rànquing de Xangai


Classificacions internacionals

Rànquing de Xangai (Academic Ranking of World Universities -ARWU-)
Aquest rànquing, publicat per la Universitat Jiao Tong de Xangai (Xina), qualifica més de 1.200 universitats a l'any i les 500 millors es publiquen en la web web web (obri nova finestra).


Rànquing QS
La consultora britànica Quacquarelli Symonds elabora anualment el QS World University Ranking QS World University Ranking (obri nova finestra), que analitza diferents paràmetres relacionats amb la producció científica, el seu prestigi, la seua projecció internacional i el seu compromís amb l'ensenyament.


Rànquing Times Higher Education
Aquest rànquing rànquing (obri nova finestra) classifica l'impacte de les universitats basant-se en el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), una iniciativa impulsada per les Nacions Unides.


Rànquing "THE 150 Under 50"
Aquesta classificació, creada anualment per la publicació Times Higher Education Times Higher Education (obri nova finestra), ordena les 150 millors universitats del món amb menys de 50 anys.


Rànquing Reuters Top 100
Aquest rànquing rànquing (obri nova finestra) identifica i ordena les institucions d'ensenyament superior que contribueixen en major mesura al progrés de la ciència, la invenció de noves tecnologies i l'impuls de l'economia.
Classificacions nacionals

U-Rànquing
Aquest document, elaborat per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), presenta els resultats de les universitats resultats de les universitats (obri nova finestra) en les seues activitats docents, de recerca, i d'innovació i desenvolupament tecnològic.


50 carreres del periòdic "El Mundo"
El diari "El Mundo" publica anualment l'especial de les 50 carreres més demandades 50 carreres més demandades (obri nova finestra) en l'àmbit nacional i, amb aquestes, les millors universitats públiques i privades on cursar-les.


Rànquing de la Fundació Everis
El rànquing Universitat-Empresa de la Fundació Everis presenta les 10 universitats més ben valorades (tant públiques com privades) a través d'una enquesta a les empresas espanyoles sobre l'ocupabilitat dels titulats recentment.

UPV
UPV
UPV

EMAS upv