- -
UPV
 

Grau en Enginyeria en Geomàtica i Topografia Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria en Geomàtica i Topografia

4 cursos
240 crèdits

Crèdit 17,34€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

Nota de tall 5,39
(2022/2023)

75 places (+25 en PARS)
(2022/2023)

Presentació del grau

En el grau en Enginyeria en Geomàtica i Topografia, oferim formació en tecnologies geoespacials que permeten la captura, gestió, modelatge, anàlisi i representació de la informació geogràfica associada al territori, a través de la capacitació en l'ús de diferents tècniques i metodologies com a teledetecció, fotogrametria, sistemes de posicionament i navegació per satèl·lit, geodèsia, geofísica, Sistemes d'Informació Geogràfica (SIG), així com aplicacions a obres d'enginyeria i edificació, medi ambient, cadastre o elaboració i gestió de cartografia. A més, es dedica un interès especial a l'ús i desenvolupament d'automatitzacions de procediments de la gestió de la informació geoespacial.

Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE 
Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE

Eixides professionals

Aquest grau capacita per a treballar en entorns multidisciplinaris, ocupant llocs de responsabilitat en empreses pertanyents al sector de les TIC com a expert en informació geoespacial, o en empreses d'enginyeria i consultoria com a professional competent en aplicacions a obra civil i edificació. També podràs crear la teua pròpia empresa, optar per la funció pública, o per la docència i investigació.

Mobilitat internacional i pràctiques

L'Escola, mitjançant la seua Oficina Internacional, manté acords de mobilitat amb més de 80 universitats de 22 països d'Europa i Amèrica. A més, manté acords de doble titulació amb l'ESTP París (França) i l'FH Karlsruhe (Alemanya). Així mateix, els convenis signats entre l'Escola i empreses, associacions i organismes públics ofereixen multitud de pràctiques tutoritzades remunerades.

Continuació d'estudis

Oferta de títol integrat de Grau en Enginyeria Geomàtica i Topografia i Màster d'Enginyeria Geomàtica i Geoinformació.

En les últimes dècades, la democratització de la informació geogràfica, l'ús massiu de dades lliures, les ciutats intel·ligents, la gestió de grans volums de dades geogràfiques procedents de satèl·lits, etc., han fet de la geoinformació, abans reservada al món cartogràfic, una eina habitualment emprada pel conjunt de la ciutadania. El conjunt de procediments avançats, gestió de la informació i aplicacions s'imparteixen en els estudis del Màster d'Enginyeria Geomàtica i Geoinformació.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 144,00 24,00 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.


EMAS upv