- -
UPV
 

Grau en Disseny i Tecnologies Creatives Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Disseny i Tecnologies Creatives

4 cursos
240 crèdits

Crédit 14,03€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 12,32
(2023/2024)

100 places
(2024/2025)

Presentació del grau

El Grau en Disseny i Tecnologies Creatives s'emmarca en l'àmbit professional derivat de l'aplicació dels processos artístics en les indústries culturals. Aquestes indústries culturals es dirigeixen a la producció de béns i serveis relacionats amb l'encàrrec professional i amb la creació, la producció i la comercialització de continguts creatius. Aquest ús professional i aplicat dels processos artístics implica un coneixement profund dels usos visuals, la comprensió de solucions funcionals i estètiques, i la utilització de tècniques variades, que impliquen en molts casos noves tecnologies.

Eixides professionals

Diversos sectors empresarials requereixen un perfil format en disseny i tecnologies creatives. La demanda, en els últims anys, d'especialistes en disseny gràfic, il·lustració, animació 2D i 3D, infografia, disseny de llocs web o desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils ha crescut exponencialment; també el nombre d'empreses posades en marxa de forma emprenedora per aquests nous professionals.

Podràs treballar en disseny gràfic, audiovisual, editorial, disseny web i aplicacions mòbils, disseny de videojocs, il·lustració, animació, creació publicitària, etc.

Mobilitat internacional i pràctiques

Pots passar de tres a deu mesos (és a dir, un curs acadèmic complet) en alguna de les 120 universitats de 35 països diferents amb les quals la Facultat té convenis d'intercanvi.

Les pràctiques es duen a terme en empreses de disseny industrial, tèxtil, ceràmic, audiovisual o gràfic; editorials, estudis de decoració i fotografia; galeries d'art, fundacions culturals, museus; i en agències de publicitat. Són de caràcter voluntari i es poden convalidar per crèdits. Hi ha diversos programes de pràctiques en empreses a l'estranger amb convocatòries que s'obrin tots els anys.

Continuació d'estudis

El Grau en Disseny i Tecnologies Creatives permet l'accés als següents màsters universitaris impartits per la UPV: Arts Visuals i Multimèdia, i Producció Artística.

També es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV cursant les assignatures d'anivellació oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 72,00 102,00 0,00 6,00 240,00


EMAS upv