XII Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors

Els guardons es divideixen en dues categories: una de 2.000 € a la millor empresa i un de 1.500 € al millor projecte empresarial

El termini per a presentar les candidatures ja roman obert i finalitzarà el 31 de juliol. La inscripció es presentarà a través de la Seu Electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat fins a aquesta data

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha convocat l’XI Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, una iniciativa que aconsegueix la seua 12a edició, amb l’objectiu de reconèixer i premiar els esforços de les empreses i els emprenedors que contribueixen al desenvolupament econòmic, local i a la creació d’ocupació a les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

Aquest concurs distingeix aquelles iniciatives empresarials que no sols promouen l’activitat econòmica del territori, sinó també la sostenibilitat, la generació d’ocupació, la innovació i la integració amb el seu entorn. En l’edició d’enguany, s’ha simplificat el format del concurs per a fer-lo més atractiu, lliurant únicament dos premis: un per a la millor empresa, dotat amb 2.000 €, i un altre per al millor projecte empresarial, amb una dotació de 1.500 €.

Les empreses interessades han de complir amb els requisits de localització, sent necessari que estiguen situades en algun dels municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i que hagen sigut constituïdes entre el 16 de novembre de 2022 i la ftira de tancament de la convocatòria, el 31 de juliol de 2024. Quant als projectes, han de ser susceptibles de ser implementats en algun d’aquests municipis en els pròxims mesos.

La presentació de candidatures per part de les empreses i els emprenedors de les comarques es realitzarà a través de la seu electrònica de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, del 24 d’abril al 31 de juliol. Els interessats hauran de completar el formulari de sol·licitud disponible en el tauler d’anuncis de la seu electrònica i adjuntar la documentació requerida. A més, i com a novetat, hauran de gravar un vídeo, de màxim cinc minuts, explicant el seu projecte o empresa. Les bases del concurs també es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província el 19 d’abril .

A més del premi econòmic, les empreses i els projectes guanyadors rebran assessorament gratuït continuat de l’Agència Impuls, així com el suport de la Mancomunitat per a la seua promoció.

Els premis es lliuraran, com és tradició, en una gala que se celebrarà a Cocentaina, municipi de la Mancomunitat a la fi de novembre.

L’edició de 2024 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors compta novament amb el suport i col·laboració del CEEI Alcoi-València, la Cambra de Comerç d’Alcoi, IDEES-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments que integren la Mancomunitat.