- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenciķ a l'usuari

Normativa



Memōries del Servei

Mapes de processos

Acords Convenis i Contractes

 
05/12/13
Notícia
Informe de l'Auditoria de l'Associaciķ Espanyola de Normalitzaciķ i Certificaciķ (AENOR) a l'Oficina de la Secretaria General

Conclusions de l'informe d'Auditoria de l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) realitzada el dia 4 de desembre de 2013

En el resum general de l'Auditoria, quant als punts forts es destaca que en la Carta de Serveis de l'Oficina de la Secretaria General per a cada informe que és emés s'està incloent una llegenda que fa esment al fet que aquest informe ha estat realitzat complint el compromís corresponent de la seva Carta de Serveis.
 
Pel que fa a la Carta de Serveis de l'Oficina de la Secretaria General les conclusions han estat:
 
La Carta ha estat revisada al maig de 2012.
 
Com a dada rellevant comentar que s'ha inclòs un nou servei relacionat amb el tractament de dades personals de la UPV (OSG07S01).
 
En línies generals s'evidencia un mesurament correcte dels indicadors associats als compromisos establerts. Així mateix, es disposa d'informació clara i trazable del seguiment de cadascun d'ells obtinguda de la seua aplicació informàtica.
 
Únicament esmentar que durant l'auditoria es van detectar petites fallades en el càlcul dels indicadors, que han estat esmenats en l'auditoria, i que no han tingut incidència en el compliment del valor llindar de dites indicadores. Per exemple, l'indicador del servei OSG03S01, en el 1T, i l'indicador del servei OSG05S01, en el 1T.


EMAS upv