- -
UPV
 

Compromís amb la qualitat i la millora contínua

Compromís amb la qualitat i la millora contínua

Lliurament del segell SICTED, que reconeix el compromís del Campus de Gandia amb la qualitat

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha obtingut la renovació del distintiu Compromís de Qualitat Turística. Aquest segell, marca registrada propietat de la Secretaria d'Estat de Turisme, reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua. 

Segons Jesús Alba, director del Campus de Gandia, aquesta renovació “ha suposat una doble garantia: garantia perquè mantenim un alt nivell de qualitat en les nostres instal·lacions com a Convention Bureau i garantia de seguretat davant de la COVID”. 

El VII lliurament dels diplomes Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destinacions, SICTED, que reconeix la tasca d'entitats - com la duta a terme pel Campus de Gandia de la UPV - establiments i empreses que se sumen a aquest projecte, s'ha celebrat a la Platja de Gandia i ha comptat amb la participació d'autoritats polítiques i civils, empresaris del sector turístic i un nodrit públic.

Compromís amb la qualitat

El distintiu Compromís de Qualitat Turística és el suport que acredita el compliment dels requisits establits i reconeix l'esforç realitzat per la qualitat i la millora contínua. El segell té una validesa de dos anys i està condicionat a una avaluació de seguiment que garanteix els estàndards de qualitat. 

“Des del Campus de Gandia es treballa sempre per la qualitat en tots els àmbits que ens competeixen: docència, investigació i innovació. I òbviament, s'ha de treballar per la qualitat i la seguretat de les nostres instal·lacions. Aquest treball ha donat els seus fruits, situant els nostres graus en les primeres posicions nacionals en els rànquings”.

El Campus de Gandia va obtindre aquest reconeixement per primera vegada l'any 2017. “És l'única instal·lació a Gandia reconeguda com a Convention Bureau, una de les tres de la Comunitat Valenciana i una de les 14 de tot l'estat”, ha subratllat Jesús Alba. 

Preparat COVID-19

A conseqüència de la pandèmia mundial provocada pel coronavirus Sars-CoV2, el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions, SICTED, va incorporar el distintiu Preparat COVID-19. Amb el qual s'identifica a aquells serveis que han implementat mesures per reduir el risc de contagi de la COVID-19. Entre aquests serveis figura el Campus de Gandia, “com a espai segur i ben preparat”, avalat pel certificat de superació de les bones pràctiques avançades SICTED que va rebre el setembre de 2020. 

“Des que va començar la pandèmia, hem treballat per garantir al màxim la seguretat de tota la nostra comunitat universitària. El distintiu Preparat COVID-19 del segell SICTED confirma que les nostres instal·lacions són segures i que es vetla per la salut de les persones que en fan ús”. 

Sistema integral de qualitat

Cal recordar que, el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions, SICTED, és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme, amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb serveis turístics de fins a 36 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

(30/05/2022)



EMAS upv