- -
UPV
 

O-City i seda creativa: la sostenibilitat social del turisme

O-City i seda creativa: la sostenibilitat social del turisme

Presentació del projecte O-City

Amb la finalitat de donar a conéixer els resultats del projecte O-City, el divendres, 17 de desembre, tindrà lloc la jornada O-City i seda creativa: la sostenibilitat social del turisme
 
En la sessió, que se celebrarà al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), participaran professionals del sector turístic, així com representants d'institucions i municipis que s'han adherit a la iniciativa.
 
Projecte O-City
 
O-City és el resultat del treball desenvolupat durant tres anys en el marc del programa Erasmus+ Aliances per al Coneixement. En aquest projecte, liderat per la UPV a través de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia, s'ha promogut i potenciat el patrimoni cultural, material i immaterial, de les ciutats amb la creació d'elements multimèdia allotjats en la plataforma o-city.org
 
Jornada de presentació del projecte
 
Durant la jornada, el professor José Marín-Roig exposarà el projecte i els seus objectius. Per part seua, José Mª Chiquillo, president de la Xarxa Internacional dels programes UNESCO Ruta de la Seda, versarà sobre l'ús d'aquesta eina com a atles digital. Després de la presentació de Bio Seda Creativa de la Xarxa Pública de Municipis Seda Creativa, a càrrec del president de l'Institut Seda Espanya (ISE), Fernando Molina, es donarà pas a la taula sobre turisme amb la participació de professionals del sector. 
 
Per a més informació i inscripció: o-city@epsg.upv.es
 
Jornada O-City i seda creativa: la sostenibilitat social del turisme, divendres, 17 de desembre, de 9.00 a 13.00 hores, Aula Magna, Campus de Gandia. 
 
(16/12/2021)



EMAS upv