- -
UPV
 

El disseny d'interior i l'experiència gastronòmica

El disseny d'interior i l'experiència gastronòmica

Dijous, 2 de desembre, Carmen Baselga ofereix una conferència en el marc de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent

Carmen Baselga, dissenyadora d'interiors i directora creativa de l'estudi multidisciplinari que porta el seu nom, impartirà aquest dijous, 2 de desembre, una conferència al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La sessió, “El disseny d'interior i l'experiència gastronòmica”, ha sigut organitzada per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent. En la seua intervenció Baselga abordarà el paper del disseny com agent de canvi. A més de la importància de l'entorn com una eina per a projectar un establiment cap al públic al qual es dirigeix. També, durant la xarrada es presentaran tres projectes d'espais hostalers vinculats a tres projectes de diferent grandària i envergadura. 

Carmen Baselga, dissenyadora d'espais

Figura rellevant en el sector de l'interiorisme, Carmen Baselga exerceix com a interiorista des de mitjan anys huitanta. Ha compaginat la seua activitat professional amb càrrecs representatius del seu col·lectiu, va ser degana del Col·legi Oficial de Dissenyadors d'Interior de la Comunitat Valenciana, membre del Consell General de Col·legis Oficials de Decoradors i Dissenyadors d'Interior d'Espanya i de diverses associacions internacionals. 

Des de l'estudi multidisciplinari que dirigeix, desenvolupa la seua activitat “al voltant del disseny i l'arquitectura interior, projectant espais expositius tant culturals com comercials, espais gastronòmics, habitatges i espais exteriors”.

Al llarg de la seua trajectòria, Baselga ha obtingut nombrosos reconeixements en els premis FAD 2004, en els FX-International Interior Design Awards, el primer premi intervenció Plaza Matadero Madrid, la menció d'honor atorgada per DuPont en el concurs Shape The Future Of Black i el Premi Tendències al Disseny d'Interiors en 2018, entre altres. 

Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent

La Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, en funcionament des de l'any 2018 i fruit del conveni de col·laboració signat per la UPV i l'Ajuntament de Gandia, té la finalitat de fomentar la investigació i la promoció d'activitats docents en relació amb el desenvolupament de la digitalització i la sostenibilitat de l'activitat turística a la ciutat de Gandia. 

La conferència, “El disseny d'interior i l'experiència gastronòmica” a càrrec de Carmen Baselga i organitzada per la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, tindrà lloc aquest dijous, 2 de desembre, a les 12.30 hores, a la Sala de Conferències 1 i 4 del Campus de Gandia.

(01/12/2021)



EMAS upv