- -
UPV
 

Acciķ de sensibilitzaciķ

 Acciķ de sensibilitzaciķ

Trenquem el silenci. Atenció i prevenció de la violència de gènere. Assisteix a la xarrada del dijous, 25 de novembre, que ha organitzat la Comissió d'Igualtat

Com ajudar les dones víctimes de violència de gènere?, com detectar la violència de gènere?, què fer davant un cas de violència de gènere?

Assisteix a la conferència sobre atenció i prevenció de la violència de gènere a càrrec de Fem Acció que ha organitzat la Comissió d'Igualtat del Campus de Gandia.

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, 25N, la Comissió d'Igualtat del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha programat una acció de sensibilització en la qual la consultora d'igualtat Fem Acció explicarà com actuar davant un cas de violència de gènere i com ajudar les dones que pateixen violència de gènere.

I és que, quan es tracta de violència de gènere, en moltes ocasions, la víctima no és conscient del maltractament al qual està sent sotmesa, sobretot, quan es tracta de violència psicològica.

La violència de gènere ha sigut i continua sent una de les manifestacions més clares de desigualtat entre homes i dones. És un fenomen complex que pateixen les dones de totes les classes socials i edats, i que es manifesta mitjançant multitud d'estratègies patriarcals violentes que impedeix que la dona puga gaudir dels seus drets humans.

A Espanya en 2020 es van registrar 79.209 consultes al 016, un 15.26% més que l'any anterior.

Recorda, dijous, 25 de novembre, a les 12.30 hores, a la Sala de Conferències 1 i 4, ponència a càrrec de Fem Acció sobre l’atenció i prevenció de la violència de gènere, organitzada per la Comissió d'Igualtat del Campus de Gandia.

(22/11/2021)



EMAS upv