- -
UPV
 

EDUCAST2021

EDUCAST2021

Professors de tota Espanya presentaran les noves tendències del podcast educatiu

Professors universitaris, investigadors i creadors de diferents punts d'Espanya es donaran cita el dimecres, 13 d'octubre, al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) per a participar en EDUCAST21, I Jornada del Podcast Educatiu.
 
L'esdeveniment, que començarà a les 9.00 hores i serà retransmés a través de YouTube, comptarà amb dues taules redones especialitzades. La primera d'elles se centrarà en l'ús del podcast en la Universitat. La segona abordarà la formació del professorat per a l'ús del podcast en nivells preuniversitaris i les competències que aporta als estudiants. 
 
EDUCAST21 es presenta com el primer esdeveniment a Espanya dedicat exclusivament a analitzar les noves tendències i eines d'àudio aplicades a l'ensenyament. 
 
Experiències sonores per al desenvolupament de competències transversals
 
A més, serà el tancament del Projecte d'Investigació i Millora Educativa (PIME) impulsat per professors del Campus de Gandia i que ha aconseguit que l'alumnat desenvolupe els seus propis podcasts, per a aprendre de manera teòrica i pràctica les habilitats necessàries per a progressar en els seus estudis. 
 
Aquest projecte d'innovació, coordinat per Ariadna Fernández Planells, ha comptat amb la participació de Nàdia Alonso, Raúl Terol, Juan Manuel Sanchis, Cristina Navarro i Josep Àngel Mas. 
 
Sota el títol “Experiències sonores per al desenvolupament de competències transversals”, ha permés posicionar al podcast com a principal recurs didàctic en les set assignatures del Grau de Comunicació Audiovisual que imparteix al Campus de Gandia en les quals s'ha implantat. 
 
El resultat ha sigut molt satisfactori i s'ha demostrat una major implicació i interés per part de l'estudiantat, millorant la difusió de projectes i fomentat una major publicació de materials docents en obert.
 
Programa complet i inscripcions en educast.webs.upv.es

(08/10/2021)



EMAS upv