- -
UPV
 
03/03/21
Notícia
Trivial virtual amb el Kahoot a la UPV

El joc tindrà lloc el dijous 11 de març, a les 13 h, per Teams

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV organitza, per al dijous 11 de març, el Trivial virtual en valencià per equips, una activitat inclosa en les activitats del Voluntariat Lingüístic del curs 2020-2021.

L’objectiu és impulsar el Voluntariat Lingüístic i promoure el coneixement en valencià dels temes de ciència, tecnologia, cultura, llengües, història, geografia i medi ambient, a més d’ajudar a conèixer la UPV.

Destinataris: L’activitat s’adreça als estudiants matriculats en el curs 2020-2021 a la UPV. Tindran preferència els membres del Voluntariat Lingüístic. Les places són limitades.

Composició dels equips: El joc es realitzarà per equips, els quals hauran de ser de 2 o 3 persones, però si alguna persona no tinguera equip, s’hi pot inscriure i l’organització en crearà d’altres amb les persones soltes.

Obsequis: Els components dels tres equips amb més puntuació obtindran una samarreta d’un grup de música en valencià, tenint en compte les preferències dels guanyadors, entre altres obsequis. 

Els obsequis s’enviaran al domicili de les persones guanyadores.

Temes de les preguntes

  1. Ciència i tecnologia
  2. Cultura i llengües
  3. Història, geografia i medi ambient
  4. UPV

Data i hora: dijous 11 de març, de 13 a 14.30 h

Forma de participació


Inscripció a la activitat: La inscripció (amb el nom de l’equip i les dades dels components) es podrà realitzar fins al 7 de març, inclòs, en http://bit.ly/TrivialVL2021


EMAS upv