- -
UPV
 
09/04/20
Notícia
Centre d'Autoaprenentatge des de casa: Llengua i Cinema

Recomanacions cinematogràfiques per al confinament

Des del Servei de Promoció i Normalització Lingüística i el Centre d'Autoaprenentatge de Valencià volem fer-vos gaudir del cinema en valencià des de casa. És per això que us fem unes recomanacions cinematogràfiques  disponibles en línia perquè gaudiu del cinema aprenent llengua:

Gràcies per la propina (1997) de Francesc Bellmunt

https://youtu.be/piEpiIKSLT0

Dos germans exercint de pare i mare dels seus dos nebots orfes. Basada en l'obra de Ferran Torrent, ens mostra l'evolució i contrastos de convencionalismes d'una família liberal des de la dictadura franquista fins a la transició.

El nom (2017) de Joel Joan

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/pellicules/el-nom/video/5760069/

Adaptació de l'obra de teatre escrita per Alexandre de La Patellière i Mathieu Delaporte. Uns amics queden per a sopar i a la conversa s'uneix el nom que una parella ha triat per al seu futur fill. El nom genera tal polèmica i indignació que la discussió desperta uns secrets que estaven adormits.

Gegants, La Llegenda de Tombatossals (2013) de Manuel J. García

https://youtu.be/uAPljumbkig

Basada la novel·la de Josep Pasqual Tirado, Tombatossals, el mític gegant castellonenc, al costat dels seus amics, Arrancapins, Bufanúvols, Cagueme i Tragapinyols, seguint l'encàrrec de Rei Barbut, ajudaran el rei a reconquerir les illes Columbretes ocupades per uns estranys éssers anomenats els Bàrbars del Nord.

 

EMAS upv