- -
UPV
 

Descripciķ

Doble Māster Universitari en Enginyeria de Camins, Canals i Ports + Enginyeria Hidrāulica i Medi Ambient Campus de Vera (Valčncia), Universitat Politčcnica de Valčncia

El Māster Universitari en Enginyeria de Camins, Canals i Ports (MUECCP) habilita per a l'exercici de la professiķ regulada d'enginyer o enginyera de Camins, Canals i Ports. Les enginyeres i enginyers de Camins, Canals i Ports formats a la UPV han aconseguit histōricament una preparaciķ altament reconeguda per la societat, en la qual es combina el rigor tčcnic amb el desenvolupament de la creativitat, la interdisciplinarietat i el respecte pel medi ambient.

El Māster Universitari en Enginyeria Hidrāulica i Medi Ambient (MUEHMA) proporciona una formaciķ especialitzada, tant tčcnica com investigadora, en Enginyeria de l'Aigua i Mediambiental. En un context de creixent pressiķ social sobre els recursos hídrics, resulta de vital importāncia formar personal expert en enginyeria hidrāulica i medi ambient des d'un punt de vista tant professional com investigador. D'altra banda, la normativa europea (Directiva Marc de l'Aigua, 2000) implica la necessitat de formaciķ de professionals des d'una perspectiva multidisciplināria, com la que s'imparteix en aquest Māster.

Per tant, un o una estudiant que vulga adquirir les competčncies professionals per a exercir com a enginyer o enginyera de Camins, Canals i Ports i, a més, vulga una especialitzaciķ professional o investigadora en enginyeria hidrāulica i mediambiental, té en aquesta oferta acadčmica de doble māster l'oportunitat de rebre una formaciķ integral que li aporte l'habilitaciķ professional de l'Enginyeria de Camins, Canals i Ports i una forta especialitzaciķ en Enginyeria de l'Aigua i Mediambiental.


EMAS upv