- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Elèctrica Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria Elèctrica

4 cursos
240 crèdits

Crédit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 10,09
(2023/2024)

75 places
(2023/2024)

Presentació del grau

Els recents avanços i desenvolupaments de l'enginyeria elèctrica fan que aquesta titulació tinga un elevat interès en la societat actual. Els sistemes de generació d'energia elèctrica han patit una important transformació amb la introducció de les energies renovables, especialment centrals eòliques i solars, amb una àmplia gamma de potències passant, d'aquesta forma, a una generació distribuïda, que afecta igualment a la distribució. La mobilitat elèctrica està íntimament lligada a aquesta titulació, tant pel desenvolupament de nombrosos motors de moltes diverses potències, com per acumuladors i sistemes de recàrrega. L'objectiu d'aquest Grau és formar científicament i tècnicament a professionals que puguen satisfer les necessitats indicades, així com altres més clàssiques: els accionaments elèctrics industrials, les instal·lacions elèctriques, els fluxos de potència elèctrica, etc.

Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE 

Títol acreditat internacionalment amb el segell EUR-ACE

Eixides professionals

En l'actualitat els professionals d'enginyeria elèctrica tenen una àmplia demanda professional donat les nombroses possibilitats de treball que existeixen, tant en el desenvolupament i posada en funcionament de nous equips i instal·lacions, com per l'operació i el manteniment d'ells. El desenvolupament de màquines elèctriques, els seus equips de control, les instal·lacions elèctriques de producció, de transport i distribució de l'energia elèctrica, així com les instal·lacions en edificis i indústries són algunes de les nombroses possibilitats professionals.

Mobilitat internacional i pràctiques

Existeixen nombroses possibilitats de completar els estudis en prestigioses universitats, especialment de la UE, encara que hi ha obertes possibilitats en Universitats de països en altres continents. Donada les nombroses empreses en el sector elèctric també hi ha una àmplia gamma de possibilitats de realitzar pràctiques d'empreses en elles.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau es pot tenir accés a nombrosos màsters de la UPV i d'altres universitats. Com més característics estan el Màster Universitari en Enginyeria Industrial, que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer/a industrial; Enginyeria Mecatrònica, Enginyeria de Manteniment i Tecnologia Energètica per al Desenvolupament Sostenible.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 120,00 48,00 0,00 12,00 240,00


EMAS upv