- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural

4 cursos
240 crèdits

Crédit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 8,07
(2023/2024)

100 places (+25 en PARS)
(2024/2025)

Presentació del grau

El personal graduat en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural gestiona la producció i distribució dels aliments. Ho fa des d'una perspectiva àmplia, perquè coneix, desenvolupa i aplica la ciència i la tecnologia per a la producció agrícola i ramadera, l'organització i la gestió d'empreses agràries, la planificació i el desenvolupament rural i la implantació d'infraestructures agràries. Tot això de forma respectuosa amb el medi ambient, econòmicament rendible i beneficiosa socialment.

Programa acreditat per la Comissió d'Acreditació d'Enginyeria d'ABET, sota els criteris generals i els criteris dels programes d'Enginyeria Agrícola i Enginyeria Biològica, i de nom similar.

Programa certificat pel segell EUR-ACE d'Enginyeria concedit per l'European Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE).

Eixides professionals

Els àmbits professionals en els quals pot treballar un graduat en aquesta enginyeria són diversos: oficines tècniques d'enginyeria, empreses agràries, gestió tècnica de centrals hortofructícoles, i direcció d'explotacions agrícoles i ramaderes. Així mateix, un graduat pot treballar com a professional lliure o en organismes oficials, en centres d'investigació o exercint la docència.

Aquest grau t'habilita per a exercir la professió d'enginyeria tècnica agrícola.

Mobilitat internacional i pràctiques

Uns 200 alumnes passen un període a l'estranger i al voltant de 300 arriben ací des d'altres països. L'Escola disposa de convenis amb algunes de les millors universitats europees i americanes.

L'ETSEAMN facilita la realització de pràctiques en empreses i institucions, com demostra el fet que cada any envia uns 650 alumnes a 300 empreses de diversos sectors afins.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau, es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica, que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyeria agrònoma.

A més, es pot accedir a diversos màsters universitaris: Erasmus Mundus en Sanitat Vegetal en Agricultura Sostenible; Millora Genètica Vegetal; Sanitat i Producció Vegetal; Economia Agroalimentària i del Medi Ambient; Producció Animal; i Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient.

I cursant les assignatures d'anivellació adients, es pot sol·licitar l'accés a qualsevol màster universitari de la UPV

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 108,00 60,00 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.

Estado
Actualizando...
Estado
Actualizando...
 

EMAS upv