- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural

4 cursos
240 crèdits

Crédit 17,34€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

Nota de tall 8,05
(2022/2023)

100 places (+25 en PARS)
(2023/2024)

Presentació del grau

El personal graduat en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural gestiona la producció i distribució dels aliments. Ho fa des d'una perspectiva àmplia, perquè coneix, desenvolupa i aplica la ciència i la tecnologia per a la producció agrícola i ramadera, l'organització i la gestió d'empreses agràries, la planificació i el desenvolupament rural i la implantació d'infraestructures agràries. Tot això de forma respectuosa amb el medi ambient, econòmicament rendible i beneficiosa socialment.

Títol acreditat internacionalment amb els segells EUR-ACE i ABET. 
Títol acreditat internacionalment amb els segells EUR-ACE i ABET.

Eixides professionals

Els àmbits professionals en els quals pot treballar un graduat en aquesta enginyeria són diversos: oficines tècniques d'enginyeria, empreses agràries, gestió tècnica de centrals hortofructícoles, i direcció d'explotacions agrícoles i ramaderes. Així mateix, un graduat pot treballar com a professional lliure o en organismes oficials, en centres d'investigació o exercint la docència.

Aquest grau t'habilita per a exercir la professió d'enginyeria tècnica agrícola.

Mobilitat internacional i pràctiques

Uns 200 alumnes passen un període a l'estranger i al voltant de 300 arriben ací des d'altres països. L'Escola disposa de convenis amb algunes de les millors universitats europees i americanes.

L'ETSEAMN facilita la realització de pràctiques en empreses i institucions, com demostra el fet que cada any envia uns 650 alumnes a 300 empreses de diversos sectors afins.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau, es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica, que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyeria agrònoma.

El títol d'Enginyer Agrònom l'ha acreditat l'agència americana ABET (Accreditation Board for Engineering and Technology), que hi reconeix l'equivalència amb els estudis de màster impartits als Estats Units.

A més, es pot accedir a diversos màsters universitaris: Erasmus Mundus en Sanitat Vegetal en Agricultura Sostenible; Millora Genètica Vegetal; Sanitat i Producció Vegetal; Economia Agroalimentària i del Medi Ambient; Producció Animal; i Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient.

I cursant les assignatures d'anivellació adients, es pot sol·licitar l'accés a qualsevol màster universitari de la UPV

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 108,00 60,00 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.

Estado
Actualizando...
Estado
Actualizando...
 

EMAS upv