- -
UPV
 

Grau en Administració i Direcció d'Empreses Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

Presentació del grau

L'objectiu del Grau en Administració i Direcció d'Empreses és formar professionals capaços de gestionar, dirigir, assessorar i avaluar les organitzacions empresarials, així com desenvolupar la iniciativa emprenedora per a desenvolupar projectes empresarials viables i sostenibles.

Les persones graduades poden planificar, organitzar, dirigir i posar en marxa projectes empresarials en llocs directius o intermedis, gestionant les àrees de finances, màrqueting, producció, logística, recursos humans, internacional, innovació i projectes.

El pla d'estudis de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi consta de les optatives següents: Assessoria i Finances; Direcció i Organització d'Empreses; Gestió de Projectes, i Qualitat i Medi Ambient.

Eixides professionals

Atès el perfil generalista, pots exercir l'activitat en els llocs directius de tot tipus d'empreses: des de càrrecs de responsabilitat en la gerència i direcció general, fins a destinacions més especialitzades en administració, comptabilitat, finances, fiscalitat, recursos humans, màrqueting, qualitat, riscos laborals, etc. També pots treballar en auditoria, consultoria, assessorament i formació, així com crear la teua pròpia empresa.

Mobilitat internacional i pràctiques

Gràcies als programes d'intercanvi acadèmic Erasmus, PROMOE i Sèneca, s'han signat convenis amb universitats espanyoles, europees i de la resta del món.

Amb el programa Erasmus podràs viatjar a Finlàndia, el Regne Unit, Holanda, França, Bèlgica, la República Txeca, Polònia, Alemanya, Portugal, Suècia, Suïssa, Noruega, etc. I amb les beques pròpies de la UPV, les PROMOE, pots realitzar un intercanvi acadèmic amb universitats de països com els Estats Units, Singapur, la Xina, Mèxic, l'Argentina, Vietnam i el Canadà, entre altres. Amb les beques Sèneca, pots completar estudis a Madrid, Barcelona i Sevilla.

Continuació d'estudis

El Grau en Administració i Direcció d'Empreses permet a l'accés als següents màsters universitaris impartits per la UPV: Màster en Direcció d'Empreses MBA; Direcció Financera i Fiscal, i Gestió d'Empreses, Productes i Serveis.

A més, es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellació oportunes.

Crédits ECTS: 240 (4 anys)


EMAS upv