--
Dones de ciència

Divulgació

Dones de ciència

Promogut per la Universitat Politècnica de València, l'Ajuntament de València i la FECYT-Ministeri de Ciència i Innovació, el projecte «Dons de ciència» contribueix des de fa quatre anys a visibilitzar i homenatjar dones de referència en els seus respectius camps d'investigació, a través de la mirada de destacades dones de la pintura mural nacional i internacional.

El projecte va dirigit a tota mena de públics, però especialment a l'alumnat de primària, secundària i batxillerat, no obstant això, la gran majoria de murals estan pintats en centres educatius.

I al costat de la pintura mural, «Dons de ciència» incorpora una gran varietat de continguts que permeten descobrir a aquestes dones a través de vídeos, webs, jocs i també podcast com els que ací et presentem.

Podcasts realitzats per alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València
...[+]

03. DONES DE CIENCIA_Jane Goodall

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

Algunes de les millors històries d'aventures comencen amb un bon llibre, en el cas de Jane Goodall, nascuda a Londres en 1934, aqueix llibre va ser Tarzán. I com totes les bones lectures, aqueix llibre va produir en ella un canvi sigil·lós però determinant i la xicoteta i curiosa Jane, va acabar anhelant el que mai havia conegut: la vida animal salvatge d'Àfrica. Des de 2020, la UPV i Les Naus li
rendeixen tribut amb un espectacular mural en les instal·lacions de Bioparc València. En aquest podcast podràs descobrir l'apassionant història d'aventures de la Dra. Jane Goodall, una història a la qual encara li queden moltes pàgines.

Realitzat per alumnat de CAU de la UPV: Anastasiya Belachkina, Anna Bronchal Fuster, Aitana Costa Garcia, Andrea Lluna Fernández, Silvia Sanchez Haba i Ana Sanchis Gómez
...[+]

Programes anteriors