--
Dones de ciència

Divulgació

Dones de ciència

Promogut per la Universitat Politècnica de València, l'Ajuntament de València i la FECYT-Ministeri de Ciència i Innovació, el projecte «Dons de ciència» contribueix des de fa quatre anys a visibilitzar i homenatjar dones de referència en els seus respectius camps d'investigació, a través de la mirada de destacades dones de la pintura mural nacional i internacional.

El projecte va dirigit a tota mena de públics, però especialment a l'alumnat de primària, secundària i batxillerat, no obstant això, la gran majoria de murals estan pintats en centres educatius.

I al costat de la pintura mural, «Dons de ciència» incorpora una gran varietat de continguts que permeten descobrir a aquestes dones a través de vídeos, webs, jocs i també podcast com els que ací et presentem.

Podcasts realitzats per alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València
...[+]

01. DONES DE CIENCIA_Mae Jemison

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

Graduada en enginyera química (1977) i doctora en medicina (1981), Mae Jemison es va convertir en 1992 en la primera dona afroamericana que va viatjar a l'espai. El seu somni de xiqueta es va fer realitat en formar part de la tripulació del transbordador espacial Endeavour. En aquest podcast podràs descobrir la història d'aquesta pionera, el mural de la qual veuen cada dia els alumnes i alumnes
del CEIP Torrefiel de València

Realitzat per alumnat de la UPV: Marta Alonso Manero, Clara Gómez Climent, Emily Sarah Mcavinue Muñoz i Antonio Nuñez Nogues.
...[+]

Programes anteriors