- -
UPV
 

RÓdio i esport

RÓdio i esport

UPV RÓdio (102.5 FM) et convida a celebrar, el dimarts 13 de febrer, el Dia Mundial de la RÓdio

[ 12/02/2018 ]

UPV RÓdio (102.5 FM) et convida a celebrar, el dimarts 13 de febrer, el Dia Mundial de la RÓdio, instaurat per la UNESCO en 2011 a proposta de l'AcadŔmia de les Arts i les CiŔncies Radiof˛niques d'Espanya, coincidint amb la primera emissiˇ de la rÓdio de les Nacions Unides.


Per aš˛, l'emissora de la Universitat PolitŔcnica de ValŔncia (UPV) ha preparat una programaciˇ ideada sota el lema triat a nivell internacional: 'RÓdio i esport'. Per aqueix motiu, a partir de les 12 hores, UPV RÓdio emetrÓ un especial sobre la importÓncia de la rÓdio per a l'esport, amb la presŔncia de periodistes valencians i un recorregut pels programes esportius de l'emissora universitÓria: Tot ciclisme, El laboratori del running i Posa't les sabatilles. El programa es repetirÓ a les 19 hores.


Associaciˇ de RÓdios UniversitÓries d'Espanya


A continuaciˇ, UPV RÓdio emetrÓ un segon especial, el realitzat per l'Associaciˇ de RÓdios UniversitÓries d'Espanya (ARU), amb una durada de 45 minuts, i en el qual s'inclouen peces radiof˛niques relacionades amb el citat lema.


Aquest especial ha sigut desenvolupat per les 26 rÓdios universitÓries que componen ARU, associaciˇ que tÚ com a objectiu potenciar la cooperaciˇ i interacciˇ entre elles, tant a nivell d'assessorament mutu com en el desenvolupament de la coproducciˇ de programes educatius i formatius, aixÝ com la creaciˇ de nous formats radiof˛nics.


NotÝcies destacades


Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la ind˙stria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecciˇ d'edificis i ponts davant de terratrŔmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del mˇn en Agricultura i CiŔncies Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines mÚs
Top 5 mundial en MOOC Top 5 mundial en MOOC
La Universitat PolitŔcnica de ValŔncia i la plataforma edX, impulsada pel MIT i Harvard, renoven la seua colĚlaboraciˇ
Valentia, ja entre els 20 millors del mˇn Valentia, ja entre els 20 millors del mˇn
Hyperloop UPV, classificat de nou per a la Hyperloop Pod Competition III
ArkxSite ArkxSite
Sergio Llobregat i Joan Maravilla, alumnes de la UPV, obtenen una menciˇ d'honor en el certamen internacional d'idees arquitect˛niquesEMAS upv