- -
UPV
 

Melbits World

La start up Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV, guanya el premi a Millor Joc de l'Any al Playstation Talents 2017

[ 11/01/2018 ]

Melbits World, la proposta de la startup Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha rebut el guardó com a Millor Joc de l'Any en la gala dels premis Playstation Talents 2017.

Melbot s'ha imposat a un centenar de rivals que competien també pel guardó, que dóna accés al programa de desenvolupament Games Camp, a un premi en metàl·lic, a una campanya de màrqueting i a la publicació del joc en la plataforma de distribució PSN.

Agraïts al sistema emprenedor de la UPV

Iván Expósito, ex-alumne de la UPV, es va mostrar molt agraït a l'ecosistema emprenedor de la UPV: "Estar en StartUPV ens va ajudar molt a perfilar la proposta i, per descomptat, a haver pogut obtenir aquest resultat".

Expósito, així mateix, va reconèixer que l'equip està "molt content per haver guanyat amb un joc un poc diferent, per a un públic infantil i familiar amb valors amables i de bon humor. És genial que els grans aposten per propostes innovadores com la nostra, que són multiplataforma i que barregen experiències digitals amb altres basades en joguets".

L'objectiu, conciliar, amb valors, el joc i la vida digital

En la seua pàgina web oficial, Melbot defineix el seu objectiu com "entretenir més enllà dels formats, combinant sempre els aspectes tangibles i oberts dels joguets tradicionals i la naturalesa narrativa i immersiva dels videojocs".

"La nostra meta", prossegueixen, "és ajudar als pares a proporcionar entreteniment de qualitat als seus fills amb productes que tinguen valors i concilien jugar i la vida digital, donant-los l'oportunitat de participar" en tots dos aspectes.

Cuida els teus melbits

Quant al joc, els melbits són "criatures que viuen en el núvol perquè pugues trobar-los en cada dispositiu connectat". L'objectiu del joc és localitzar-los "en llocs sorprenents i allotjar-los en el teu smartphone per un temps. Quant millor els cuides, més temps romandran amb tu".Més informació

Notícies destacades


Junction 2018 Junction 2018
Un equip de Makers UPV s'imposa en la categoria Future Cities de la hackató més gran d'Europa amb GuideMe
A la caça de talent UPV A la caça de talent UPV
Iñaki Berenguer inaugura en StartUPV la quarta seu de Coverwallet, el projecte amb el qual ha reinventat el sector de les assegurances per a pimes
Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018 Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies 2018
Ramón Martínez Máñez, catedràtic de la UPV i director de l'IDM, rep el guardó de mans del rei Felip VI
Guanyadora absoluta i 5 premis especials Guanyadora absoluta i 5 premis especials
La UPV arrasa en iGEM 2018, la competició de biologia sintètica més important del planeta
Per la seua obra 'Estamos todas bien' Per la seua obra 'Estamos todas bien'
La valenciana Ana Penyas, diplomada per l'ETSED i graduada en Belles Arts per la UPV, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic
ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món

EMAS upv