- -
UPV
 

Melbits World

La start up Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV, guanya el premi a Millor Joc de l'Any al Playstation Talents 2017

[ 11/01/2018 ]

Melbits World, la proposta de la startup Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha rebut el guardó com a Millor Joc de l'Any en la gala dels premis Playstation Talents 2017.

Melbot s'ha imposat a un centenar de rivals que competien també pel guardó, que dóna accés al programa de desenvolupament Games Camp, a un premi en metàl·lic, a una campanya de màrqueting i a la publicació del joc en la plataforma de distribució PSN.

Agraïts al sistema emprenedor de la UPV

Iván Expósito, ex-alumne de la UPV, es va mostrar molt agraït a l'ecosistema emprenedor de la UPV: "Estar en StartUPV ens va ajudar molt a perfilar la proposta i, per descomptat, a haver pogut obtenir aquest resultat".

Expósito, així mateix, va reconèixer que l'equip està "molt content per haver guanyat amb un joc un poc diferent, per a un públic infantil i familiar amb valors amables i de bon humor. És genial que els grans aposten per propostes innovadores com la nostra, que són multiplataforma i que barregen experiències digitals amb altres basades en joguets".

L'objectiu, conciliar, amb valors, el joc i la vida digital

En la seua pàgina web oficial, Melbot defineix el seu objectiu com "entretenir més enllà dels formats, combinant sempre els aspectes tangibles i oberts dels joguets tradicionals i la naturalesa narrativa i immersiva dels videojocs".

"La nostra meta", prossegueixen, "és ajudar als pares a proporcionar entreteniment de qualitat als seus fills amb productes que tinguen valors i concilien jugar i la vida digital, donant-los l'oportunitat de participar" en tots dos aspectes.

Cuida els teus melbits

Quant al joc, els melbits són "criatures que viuen en el núvol perquè pugues trobar-los en cada dispositiu connectat". L'objectiu del joc és localitzar-los "en llocs sorprenents i allotjar-los en el teu smartphone per un temps. Quant millor els cuides, més temps romandran amb tu".Més informació

Notícies destacades


Quin màster trie? Quin màster trie?
Acudeix a la Jornada de Màsters que organitza la Universitat Politècnica de València el dimecres 21 i resol els teus dubtes
La primera d'Espanya La primera d'Espanya
Les empreses trien la UPV com a millor universitat en Informàtica i TIC
EUR-ACE, EuroINF i ABET EUR-ACE, EuroINF i ABET
La UPV és la universitat espanyola amb més acreditacions internacionals i l'única amb els tres segells d'excel·lència global
Allotjament d'estudiants Allotjament d'estudiants
La UPV facilita informació sobre 24 residències i més de 400 ofertes de lloguer
Premi als 221 millors expedients Premi als 221 millors expedients
La Universitat Politècnica de València reconeix l'esforç dels alumnes més brillants

Jornada Màsters UPV

EMAS upv