- -
UPV
 

Melbits World

La start up Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV, guanya el premi a Millor Joc de l'Any al Playstation Talents 2017

[ 11/01/2018 ]

Melbits World, la proposta de la startup Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha rebut el guardó com a Millor Joc de l'Any en la gala dels premis Playstation Talents 2017.

Melbot s'ha imposat a un centenar de rivals que competien també pel guardó, que dóna accés al programa de desenvolupament Games Camp, a un premi en metàl·lic, a una campanya de màrqueting i a la publicació del joc en la plataforma de distribució PSN.

Agraïts al sistema emprenedor de la UPV

Iván Expósito, ex-alumne de la UPV, es va mostrar molt agraït a l'ecosistema emprenedor de la UPV: "Estar en StartUPV ens va ajudar molt a perfilar la proposta i, per descomptat, a haver pogut obtenir aquest resultat".

Expósito, així mateix, va reconèixer que l'equip està "molt content per haver guanyat amb un joc un poc diferent, per a un públic infantil i familiar amb valors amables i de bon humor. És genial que els grans aposten per propostes innovadores com la nostra, que són multiplataforma i que barregen experiències digitals amb altres basades en joguets".

L'objectiu, conciliar, amb valors, el joc i la vida digital

En la seua pàgina web oficial, Melbot defineix el seu objectiu com "entretenir més enllà dels formats, combinant sempre els aspectes tangibles i oberts dels joguets tradicionals i la naturalesa narrativa i immersiva dels videojocs".

"La nostra meta", prossegueixen, "és ajudar als pares a proporcionar entreteniment de qualitat als seus fills amb productes que tinguen valors i concilien jugar i la vida digital, donant-los l'oportunitat de participar" en tots dos aspectes.

Cuida els teus melbits

Quant al joc, els melbits són "criatures que viuen en el núvol perquè pugues trobar-los en cada dispositiu connectat". L'objectiu del joc és localitzar-los "en llocs sorprenents i allotjar-los en el teu smartphone per un temps. Quant millor els cuides, més temps romandran amb tu".Més informació

Notícies destacades


Neuromàrqueting Neuromàrqueting
Un equip d'investigadors de la UPV treballa en la creació de nous productes emocionals
Pablo Marín Pablo Marín
Un estudiant de doctorat UPV, triplement guardonat pel seu TFM: Beca UEECA, Premi 2K17 y Premi FEDNA
Pel seu estudi sobre aïllament acústic Pel seu estudi sobre aïllament acústic
Manuel Jesús Parrilla, doblement titulat per la UPV, guanya el XV Premi Andrés Lara per a Joves Investigadors 2017
Enginyeria de competició Enginyeria de competició
MOTOR-UPV, integrada per alumnes de Generació Espontània, campiona d'Espanya de velocitat en la categoria SSP300
Premis Goya 2018 Premis Goya 2018
Dos dels deu curts d'animació preseleccionats, 'The Neverending Wall' i 'Impromptu', produïts per la UPV
MiFID II MiFID II
La UPV, entre les sis úniques entitats espanyoles habilitades per la CMNV per a acreditar personal financer a partir del pròxim gener
Art total Art total
Cristina De Middel, llicenciada en Belles Arts per la UPV, Premi Nacional de Fotografia 2017
Avions en els quals no se sent el motor Avions en els quals no se sent el motor
Un nou sistema de control acústic distribuït permet crear zones de confort auditiu independentsEMAS upv