- -
UPV
 

Melbits World

La start up Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV, guanya el premi a Millor Joc de l'Any al Playstation Talents 2017

[ 11/01/2018 ]

Melbits World, la proposta de la startup Melbot, incubada en l'ecosistema emprenedor StartUPV de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha rebut el guardó com a Millor Joc de l'Any en la gala dels premis Playstation Talents 2017.

Melbot s'ha imposat a un centenar de rivals que competien també pel guardó, que dóna accés al programa de desenvolupament Games Camp, a un premi en metàl·lic, a una campanya de màrqueting i a la publicació del joc en la plataforma de distribució PSN.

Agraïts al sistema emprenedor de la UPV

Iván Expósito, ex-alumne de la UPV, es va mostrar molt agraït a l'ecosistema emprenedor de la UPV: "Estar en StartUPV ens va ajudar molt a perfilar la proposta i, per descomptat, a haver pogut obtenir aquest resultat".

Expósito, així mateix, va reconèixer que l'equip està "molt content per haver guanyat amb un joc un poc diferent, per a un públic infantil i familiar amb valors amables i de bon humor. És genial que els grans aposten per propostes innovadores com la nostra, que són multiplataforma i que barregen experiències digitals amb altres basades en joguets".

L'objectiu, conciliar, amb valors, el joc i la vida digital

En la seua pàgina web oficial, Melbot defineix el seu objectiu com "entretenir més enllà dels formats, combinant sempre els aspectes tangibles i oberts dels joguets tradicionals i la naturalesa narrativa i immersiva dels videojocs".

"La nostra meta", prossegueixen, "és ajudar als pares a proporcionar entreteniment de qualitat als seus fills amb productes que tinguen valors i concilien jugar i la vida digital, donant-los l'oportunitat de participar" en tots dos aspectes.

Cuida els teus melbits

Quant al joc, els melbits són "criatures que viuen en el núvol perquè pugues trobar-los en cada dispositiu connectat". L'objectiu del joc és localitzar-los "en llocs sorprenents i allotjar-los en el teu smartphone per un temps. Quant millor els cuides, més temps romandran amb tu".Més informació

Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv