- -
UPV
 

Reconeixement

L'enòleg Jorge Caus, format com a enginyer agrònom, i llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la UPV, rep la medalla al mèrit vitivinícola de la DOP València

[ 01/07/2015 ]
Reconeixement

Jorge Caus Pertegaz, enòleg i director tècnic del celler La Viña, ha sigut distingit amb la Medalla d'Or al Mèrit Vitivinícola, un guardó que es va lliurar en el transcurs de l'XI edició de la Nit del Vi de la DOP València, celebrada a l'Hesmifèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el passat 26 de juny.


Amb aquesta Medalla d'Or, la DOP València reconeix el treball de Jorge Caus al capdavant de l'equip tècnic del celler La Viña (la Font de la Figuera), adscrit a la citada denominació i pertanyent al grup de cellers ANECOOP.


Jorge Caus és enginyer agrònom i llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Politècnica de València. La seua trajectòria professional ha estat sempre vinculada al sector vitivinícola, en el qual té 20 anys d'experiència.


Des del 2009, dirigeix l'equip tècnic del celler La Viña (la Font de la Figuera), càrrec que exerceix en l'actualitat. Així mateix, té experiència docent en formació de postgrau sobre vins en màsters de reconegut prestigi, dins i fora d'Espanya, i ha participat en diverses publicacions sobre el sector agroalimentari.


El lliurament d'aquest reconeixement va tenir lloc durant la Nit del Vi, un certamen que organitza la DOP València, en el qual enguany han participat més de 40 cellers amb les seues propostes més noves i innovadores, i que també reuneix prop d'un miler de persones entre restauradors, hotelers, tendes especialitzades, comerç, hotels, distribuïdors, mitjans de comunicació i prescriptors destacats de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de transmetre la qualitat dels vins valencians i aconseguir una major implicació a l'hora de promoure'n el consum.


Durant l'esdeveniment es van distingir també diverses empreses i entitats que han estat donant suport a la promoció del vi adscrit a aquesta denominació. La DOP València ven milions de botelles de vi a l'any i es troba entre les cinc primeres d'Espanya en volum, reconeixement i prestigi.




Comparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


Fins a 900€ per estudiant Fins a 900€ per estudiant
La UPV posa en marxa la seua convocatòria d'ajudes d'acció social per al present curs acadèmic
Lluita contra el ciberassetjament sexual a menors Lluita contra el ciberassetjament sexual a menors
La UPV ha organitzat el congrés internacional Enfocaments Interdisciplinaris per a la Protecció de la Infància en Internet, del projecte d'investigació Stoponsexgroom
Edicions Maior: 25 anys Edicions Maior: 25 anys
La UPV exhibeix una selecció excepcional de la històrica galeria balear, referència internacional de la gràfica contemporània
QS rànquings per matèries QS rànquings per matèries
La UPV, reconeguda com a millor universitat d'Espanya per a estudiar tant Enginyeria Agroalimentària i Forestal com Art i Disseny
Activa el teu futur Activa el teu futur
El CFP organitza tallers, ponències i activitats per a donar a conèixer els títols propis de la UPV
Èxit de la nova edició del Fòrum d'Ocupació del campus de Gandia Èxit de la nova edició del Fòrum d'Ocupació del campus de Gandia
Més de 300 joves han assistit a la fira de l'ocupació, que ha reunit 44 entitats amb un centenar d'ofertes



EMAS upv