- -
UPV
 

VLC/Campus és excel·lent

VLC/Campus ha obtingut el segell de Campus d'Excel·lència Internacional (CEI). A aquest projecte es destinaran 5,3 milions d'euros, la màxima quantitat concedida enguany.

[ 21/10/2010 ]
VLC/Campus és excel·lent

El Ministeri d'Educació ha concedit al projecte VLC/Campus (presentat per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València i el CSIC) el segell de Campus d'Excel·lència Internacional.


Un total de 8 agregacions universitàries (d'un total de 22 presentades) han obtingut aquesta qualificació, mentre que altres 6 han rebut la qualificació Campus d'Excel·lència Internacional d'àmbit regional europeu (CEIR).


Entre totes, junt amb 7 projectes de la convocatòria 2009 que han sol·licitat finançament addicional, es distribuiran els 75 milions d'euros disponibles del Programa. En concret, per a VLC/Campus es destinen 5,3 milions d'euros, la màxima quantitat concedida enguany, i que únicament han obtingut tres dels projectes que hi concorrien.


Els rectors de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i de la Universitat Politècnica de València, Juan Juliá, han expressat la seua satisfacció per aquest reconeixement, que han volgut fer extensiu a tota la societat valenciana.


El rector Juan Juliá ha assenyalat que és un dia d'alegria i satisfacció pel merescut reconeixement que han tingut les nostres comunitats universitàries i el CSIC. Tot i que també ha assenyalat que les universitats valencianes han de reflexionar sobre l'elaboració d'una estratègia que els permeta presentar nous projectes per a l'obtenció de més segells de Campus d'Excel·lència Internacional "en la línia del que han fet" les universitats catalanes, que "pràcticament totes" han aconseguit el reconeixement i algunes per duplicat.


"El sistema universitari valencià és un dels tres millors del país i mereix més qualificacions CEI", ha afirmat el rector Juan Juliá, qui ha traslladat també les seues felicitacions a la resta d'universitats que han obtingut aquest distintiu d'excel·lència.


Amb aquest reconeixement, l'agregació de les universitats valencianes i el CSIC ha rebut un total de 17 milions d'euros en les dues convocatòries (2009 i 2010) de la iniciativa Campus d'Excel·lència Internacional. D'aquests, 13 milions corresponen a préstecs i 4 a subvencions.


VLC/Campus ha dissenyat un pla estratègic de millora i modernització, basat a l'articulació dels seus millors recursos al voltant de tres grans eixos d'especialització que representen els àmbits de coneixement més potents de les tres institucions: salut, tecnologies de la informació i la comunicació, i sostenibilitat.


Més informació
Notícia en UPV TV

Vídeo de VLC/CampusComparte esta noticia o conecta con la UPV en medios sociales

Bookmark and Share


Notícies destacades


La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera
El parc natural de l'Albufera compta amb prop de mil barques censades, de pesca i passeig turístic, que treballen una mitjana de 300 dies a l'any
GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural
Un equip de la UPV impulsa un projecte d'innovació social per a la recuperació de parcel·les sota la fórmula cooperativa
El millor equip espanyol de la història El millor equip espanyol de la història
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens imparable: segon en Spielberg i Hockenheim, i vencedor a Montmeló
IMAS IMAS
Investigadors de la UPV, el CSIC i la UV participen en un projecte per a desenvolupar un nou escàner PET de diagnòstic clínic
Cátedra UPV-ISTOBAL Cátedra UPV-ISTOBAL
7 estudiants de la UPV brillen amb llum pròpia en les Innovation Event Sèries de la multinacional espanyola
Alumnado tutor Alumnado tutor
¿Necesitas ayuda? El alumnado tutor te acompaña, todos los días, durante tu primer curso en la universidad

EMAS upv