- -
UPV
 

11 beques del govern xinès (2021-2022)

La convocatòria inclou cinc modalitats de beca per a assistir a cursos de xinès; cursar estudis de grau o màster, o fer el doctorat

[ 18/01/2021 ]

El Ministeri d'Educació de la República Popular de la Xina, d'acord amb el conveni bilateral amb el Govern espanyol, convoca 11 noves beques per al curs acadèmic 2021-2022.

Les beques estan dirigides a persones físiques de nacionalitat espanyola o d'un país de la UE que acrediten la residència a Espanya i que complisquen els requisits específics exigits per a la modalitat de beca seleccionada. Hi ha cinc modalitats de beques: General Scholar Program, Undergraduate Program, Master's Program, Doctoral Program i Senior Scholar Program.

Quant als requisits, per a optar a la Master’s Program cal ser menor de 35 anys i tenir el títol de grau en l'àrea de coneixement per a la qual es vol cursar el màster. Aquelles persones que opten al Doctoral Program o Programa de doctorat han de ser menors de 40 anys i tenir un títol de màster afí a l'àrea de coneixement del programa per al qual es demana la beca.

Per part seua, els requisits per a la Senior Scholar Program o Programa d'estada de recerca són: ser menor de 50 anys i tenir el títol de màster, o bé ser professorat universitari acreditat. La categoria de General Scholar Program o Programa de curs de xinès està oberta a totes aquelles persones que complisquen el requisit de la nacionalitat, a part de ser menors de 45 anys i haver obtingut el títol oficial de Batxiller.

Dotació fins als 100.000 €
La quantia de les beques (finançament total per any) va des dels 60.000 fins als 100.000 euros, depenent del nivell acadèmic i les disciplines, que permeten cobrir les despeses de la matrícula, l’allotjament, la manutenció i l'assegurança mèdica.

Les sol·licituds de beca poden presentar-se fins al 21 de gener del 2021, inclusivament. A mitjan juliol es publicarà el resultat de la convocatòria en la pàgina web de l'Ambaixada Xinesa i en la del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació Superior (SEPIE), i també es notificarà individualment.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud, acompanyada de la documentació pertinent, en la web del SEPIE (unitat: Internacionalització). Vegeu tota la documentació necessària per a la sol·licitud en la convocatòria.

Més informació

Notícies destacades


Todo sobre las PAU 2023 Todo sobre las PAU 2023
Consulta aquí toda la información sobre calendario, sedes, horarios, etiquetas identificativas, resultados, revisiones...
THE University Impact Ranking de 2023 THE University Impact Ranking de 2023
Times Higher Education reconoce a la UPV entre las 200 universidades con mayor impacto social y económico del mundo
¿Te examinas de las PAU? ¿Te examinas de las PAU?
Recuerda: todo esfuerzo tiene su recompensa
Simulador de notas Simulador de notas
Selecciona el grado que deseas estudiar y calcula tu nota de admisión a partir de tus resultados en bachillerato y las PAU
Ranking 'El Mundo' Ranking 'El Mundo'
La UPV, politécnica nacional de referencia y mejor universidad de España para estudiar Bellas Artes
ASMR de las PAU ASMR de las PAU
¿Quieres saber qué se escucha en un examen de las pruebas de acceso a la universidad?

EMAS upv