- -
UPV
 

Rodat a la UPV

Ja pots veure, ací, Atrapada, el nou curt de Jesús Díez Pérez, conegut pels treballs en 'Avengers', 'La guerra del planeta dels simis' i 'Jurassic World'

[ 05/09/2019 ]

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València (ETSET-UPV) ha sigut l'escenari triat per al rodatge del curtmetratge dramàtic Atrapada, dirigit per Jesús Díez Pérez i Laura Pérez Gómez, i recentment estrenat en Youtube.

Una decisió imminent... i que acabarà danyant a algú

El curtmetratge conta la història de Vanessa, interpretada per Ana Robert, una dona que ha de prendre una decisió imminent amb la qual és impossible no fer mal a ningú. En paraules del guionista Jesús Díez Pérez, "amb Atrapada, volíem explorar la sensació de bloqueig que a vegades tenim quan ens enfrontem a una decisió que ens supera i que causarà mal, i com es viu amb el dolor de no poder ni tan sols demanar perdó".


La història va ser rodada íntegrament a València, en tot just tres dies, i amb un equip tècnic i d'actors molt reduït, per a la qual cosa va ser necessària una planificació mil·limètrica. Dos d'aquests dies van tenir lloc a l'ETSET de la UPV, concretament, en una sala de reunions, en un ascensor i als banys.


Segons Roberto García Martínez, director de fotografia: "els serveis de l'ETSET tenen les parets pintades de roig, la qual cosa ens donava un aspecte dramàtic que encaixava perfectament amb la història que volíem contar". Ximo Cerdà, professor de l'ETSET de la UPV, responsable de l'àrea de vídeo i escriptor, va ser el pont d'unió entre els cineastes i l'Escola.


Titulat per l'ETSET de la UPV


Jesús Díez Pérez -un dels codirectors, guionista i productor del projecte- és titulat per l'ETSET de la UPV, a més d'un destacat especialista en efectes visuals per a superproduccions d'èxit mundial, com Avengers: Infinity War, La guerra del planeta dels simis o Jurassic World.


Notícies destacades


La teua millor aliada La teua millor aliada
Localitza aules, consulta horaris, qualificacions i molt més amb l'app Alumnat UPV
ARWU 2019 ARWU 2019
El rànquing de Xangai certifica un any més que la UPV continua sent la millor politècnica d'Espanya
Beca Fulbright Beca Fulbright
Cristina Crespo, una brillant alumna de la UPV, compleix el seu somni de continuar els estudis a Califòrnia-Berkeley
Azalea conquista Europa Azalea conquista Europa
La barraca sostenible de la UPV corona el Solar Decathlon amb el primer premi en Arquitectura
Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE Premi Joves Investigadors Informàtics SCIE
Patricia Pons: "S'està perdent talent per estereotips que han de trencar-se"

EMAS upv