- -
UPV
 

Formalitza la matrícula

Coneix els terminis exactes i els passos que cal seguir, tant per a alumnes de nou ingrés com per als de cursos següents

[ 11/07/2018 ]

Amb la finalitat de facilitar el procés de matrícula, la UPV t'indica els passos necessaris que s'han de seguir:


A. T'HAN ADMÈS?


Consulta la llista de persones admeses en la web oficial de la UPV.


Per a estudis de grau, els resultats es publicaran el divendres 13 de juliol, i per a màster, el divendres 20 de juliol. Consulta'ls a partir de les 13.00 hores dels dies citats.


A.1. INFORMACIÓ SOBRE EL DIA I L'HORA DE LA MATRÍCULA


Una vegada t'han admès, consulta a través de l'enllaç següent el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.


Podràs accedir a completar les dades personals i estadístiques necessàries per a formalitzar la matrícula 90 minuts abans de la cita assignada. És important realitzar la matrícula en l'horari assignat, ja que, en cas contrari, perdràs la prioritat d'elecció de grups i assignatures que atorga l'ordre de cites.


També pots conèixer la teua cita prèvia (dia i hora en què has de dur a terme la matrícula) i els passos a seguir a través de l'accés a l'automatrícula.


A.2. TERMINI DE MATRICULACIÓ


Grau


Alumnes de nou ingrés: el termini ordinari de matriculació és del dilluns 16 al dimarts 17 de juliol del 2018, tots dos inclusivament. Si obtens plaça després d'aquestes dates, se t'assignarà data de matrícula a partir del 19 de juliol.


Alumnes de 2n curs i següents: del 18 al 23 de juliol del 2018, tots dos inclusivament.


Màster universitari


Alumnes de nou ingrés: el termini per a alumnat admès en el període ordinari de preinscripció, fase A, és del 24 al 25 de juliol del 2018, tots dos inclusivament. Per a alumnat admès en el període extraordinari de preinscripció, el 21 de setembre.


Alumnes de 2n curs i següents: el termini general, obert del 26 al 30 de juliol del 2018, tots dos inclusivament.


A.3. REALITZACIÓ DE L'AUTOMATRÍCULA


ON?


El procediment ordinari de matrícula és no presencial a través d'Internet. Excepcionalment, en cas que no pugues disposar d'un equip amb connexió a Internet, pots acudir a l'aula habilitada al teu centre docent, a la qual podràs accedir segons cita i disponibilitat d'equips.


COM?


La matrícula la formalitzes mitjançant una aplicació informàtica. Per a saber com, segueix els passos indicats en aquest enllaç i en el sobre virtual de matrícula.


L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la matrícula d'aquest curs sense necessitat d'emplenar impresos o formularis addicionals.


Una vegada formalitzada la matrícula, és definitiva per a l'actual curs, llevat que les teues circumstàncies acadèmiques varien perquè sol·licites i se't concedisquen reconeixements de crèdits. En aquest cas, una vegada s'hagen incorporat aquests reconeixements al teu expedient, podràs sol·licitar al teu centre d'estudis l'ampliació de la matrícula.


Si és la primera vegada que accedeixes a estudis universitaris de grau, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada feta la matrícula, pots sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 16 al 17 de juliol, identificant-te en la teua intranet. En aquest cas, la teua matrícula estarà limitada entre 20 i 40 crèdits ECTS. Rebràs la resolució a la teua sol·licitud, com a màxim, el 27 de juliol. Pots consultar la normativa reguladora ací.


En el cas d'admissió amb posterioritat, has de presentar la sol·licitud segons el termini establit pel teu centre.


B. ESTÀS EN LLISTA D'ESPERA?


Si no t'han admès en la primera opció de titulació que vas sol·licitar, se t'adjudicarà directament un número d'ordre en la llista d'espera.


Si t'han admès en la segona o successives opcions i no vols perdre el teu dret, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions estipulats. Si no ho fas, s'entendrà que renuncies a la plaça.


Si estàs en llista d'espera d'un grau -després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i una vegada s'ha matriculat l'alumnat admès- la UPV realitzarà una o diverses crides centralitzades de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha. A l'estudiantat admès, se li assigna data de matrícula.


En cas que, després d'aquestes crides, queden places vacants, la UPV comunica l'admissió a alumnes en llista d'espera directament des dels centres d'estudi.


Les actualitzacions de les llistes de persones admeses es notificaran també a través de la pàgina web de la UPV, per la qual cosa és important que, si et trobes en llista d'espera, estigues pendent de www.upv.es a partir del 18 de juliol del 2018.


Si estàs en llista d'espera d'un màster, has d'estar pendent de www.upv.es a partir del 27 de juliol del 2018.


Una vegada t'han admès des de la llista d'espera, la UPV t'indicarà el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.


C. MÉS INFORMACIÓ


En el sobre virtual de matrícula es troba tant la informació general per a la matrícula completa (normatives, terminis, documentació i punts d'informació), com la informació específica del teu centre d'estudis (horaris, Programa Integra, Jornades d'Acolliment, Pla d'acció tutorial universitari, etc.).


A més, en informació sobre serveis a l'estudiant pots conèixer la Biblioteca, l'Àrea d'Esports, la Casa de l'Alumne, les pràctiques en empreses, la possibilitat de realitzar intercanvis acadèmics i molts altres serveis a la disposició de l'alumnat de la UPV.


Notícies destacades


Nou sistema per al diagnòstic de COVID-19 Nou sistema per al diagnòstic de COVID-19
El sistema ideat per personal investigador de l'IDM-UPV està ja llest per als assajos en mostres clíniques
Eleccions a rector/a 2021 Eleccions a rector/a 2021
El Consell de Govern de la UPV ha aprovat el calendari electoral
Nous graus i dobles graus Nous graus i dobles graus
S'oferiran 5.035 places en preinscripció, la qual cosa suposa un augment de 385 places respecte al curs anterior (un 8,3% més)
A prueba de ataques de ordenadores cuánticos A prueba de ataques de ordenadores cuánticos
La UPV ayuda a desarrollar protocolos criptográficos que garanticen la máxima seguridad en las comunicaciones
Jose Bonafont, Premi Talent Jove Jose Bonafont, Premi Talent Jove
Màster en Biotecnologia Mèdica, investiga el tractament de malalties genètiques a través de l'edició genòmica
Dones de ciència Dones de ciència
Mae Jemison protagoniza un nuevo mural del proyecto de la UPV y Las Naves, situado en el CEIP Torrefiel de València

EMAS upv