- -
UPV
 
Itineraris científics per a instituts
Semana de la Ciencia 2013 Itineraris científics per a instituts  ...

L’objectiu de la Setmana de la Ciència del Campus de Gandia és apropar el valor de la ciència, la tecnologia i la innovació a la societat de l’entorn, en especial a la gent més jove. Amb este objectiu s’han dissenyat activitats que considerem d’interés, perquè són d’actualitat i també perquè són lúdiques, ja que volem transmetre que la ciència i la innovació són útils, necessariès i també divertides’, afirma Castells.

 

Una part molt important de les activitats de la Setmana de la Ciència són les que es dirigeixen a instituts i centres formatius de grau superior. Enguany les hem organitzat en tres itineraris experimentals: Tecnologies de la Informació i la Comunicació, relacionat amb el Grau en Telecomunicacions; Turisme, relacionat amb el Grau en Gestió Turística i Ciències Ambientals, relacionat amb este Grau que s’imparteix al Campus.

Entre les activitats que es realitzaran es troben: tallers d'educació ambiental, tallers de televisió, tallers de ràdio, tallers de pila d'hidrògen, visita a la marjal i al Centre de Turisme, laboratori virtual de sales, taller de xarxes de sensors...

   


EMAS upv