- -
UPV
 
Presentació - demostració de les Google Glass
Semana de la Ciencia 2013 Presentació - demostració de les Google Glass  ...

La presentació-demostració de les Google Glass, innovador dispositiu dissenyat per Google que té previst el llançament al mercat per a 2014, serà un dels actes centrals de la Setmana de la Ciència de la Universitat Politècnica de València que se celebra al Campus de Gandia del 30 d'octubre al 17 de novembre. La presentació de l’innovador dispositiu estarà a càrrec de Droiders, empresa espanyola seleccionada per Google per al disseny d’aplicacions per a les ‘ulleres’.

L’activitat té lloc dijous 7 de novembre a les 12.30 a l’Aula Magna del Campus. El representant de Droiders mostrarà les Google Glass i parlarà de com és l’experiència d’usuari amb elles i com milloren els actuals telèfons mòbils; també en farà una demostració i respondrà les preguntes de les persones assistents. Per motius de seguretat molt poca gent ha tingut accés a les Google Glass fins ara i per eixa raó no es podran provar ni tocar. L’assistència a la xarrada és lliure fins completar aforament.

Segons Julián Beltrán, president de Droiders, les Google Glass són una nova aposta de Google per millorar la interfície usuari- màquina, un sistema basat en el reconeixement de veu que arriba amb l’objectiu de ‘regalar-nos una altra mà per a gaudir de la vida’, segons va dir a la seua presentació Larry Page, CEO de Google. L’any 2013, Google ha triat el president de Droiders, Julián Beltrán, per disposar de Google Glass, molt abans que isquen al mercat. Açò permet a l’empresa desenvolupar aplicacions per a aquest dispositiu revolucionari, que canviarà la forma de comunicar-nos.

Segons Beltrán, entre les seues aplicacions pioneres per a Google Glass es troben la primera aplicació per a Glass de Realitat Augmentada; la primera aplicació que reconeix text i el digitalitza; l’aplicació del diari El Mundo, segon diari del planeta en tindre una app per a Google Glass després de The New York Times. Droiders és una empresa pionera a Espanya, Europa i a nivell mundial.

Droiders és empresa patrocinadora de la Setmana de la Ciència del Campus de Gandia.


EMAS upv