- -
UPV
 

Premis CSA

La càtedra d'empresa Construcció Sostenible i Avançada lliura més de 22.000 euros als treballs, els projectes d'R+D+i i les tesis més brillants

[ 14/12/2015 ]
Premis CSA

La càtedra d'empresa Construcció Sostenible i Avançada (CSA) -signada entre Edificaciones Castelló SA i la UPV, i adscrita a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de València (ETSECCP-UPV)¬- ha lliurat els premis CSA, que reconeixen els millors treballs de fi d'estudis, els projectes d'R+D+I més destacats i les tesis doctorals més brillants de la UPV en l'àmbit de la construcció sostenible.


9 premis, amb un import de 22.750 euros


En total, la càtedra ha lliurat 9 premis, amb un import de 22.750 euros, dels quals 5.750 han correspost a José Luis Bonet Senach, pel seu projecte "Aleaciones con memoria de forma (SMA) sometidas a fuego", que ha sigut seleccionat com a guanyador del II Concurs Petits Projectes d'R+D+I Fase de Proposta.


I Concurs Petits Projectes d'R+D+I Fase de Desenvolupament


A més, els premis CSA han reconegut els projectes "Hormigones celulares geopoliméricos: nuevos desarrollos", de Jorge Juan Payá Bernabéu, i "Estudio comparativo entre las técnicas de fotogrametría y láser para el control de la salud estructural", de Luis Pallarés Rubio. Cadascun d'aquests ha rebut 3.000 euros.


Dos guardons de 3.000 euros per al III Concurs de Tesis Doctorals


Quant al III Concurs de Tesis Doctorals, la càtedra CSA ha lliurat dos premis amb una dotació econòmica de 3.000 euros cadascun. Els guardonats són Noelia Bouzón Orgeira, per "Activadores alcalinos alternativos a partir de la ceniza de cáscara de arroz para la fabricación de geopolímeros", i Jaime Mata Falcón, per "Estudio del comportamiento en servicio y rotura de los apoyos a media madera".


III Concurs Treball de Fi d'Estudis


Finalment, els 5.000 euros restants han sigut repartits entre els 4 vencedors de la primera fase (de proposta) del III Concurs Treball Fi d'Estudis.


En la branca de sostenibilitat, el màxim guardó ha recaigut en Itziar Carné García, per "Caracterización de hormigón con fibras sintéticas recicladas", mentre que el segon ha sigut per a Ariel Rey Villca Pozo per "Utilización de cementos activados alcalinamente para mejorar las propiedades de morteros cal-puzolanos".


Pel que fa a l'àmbit de l'R+D+I (recerca+desenvolupament+innovació), el primer premi ha correspost a Raquel Torres Remón, per "Diseño de hormigón para impresión en 3D", i el segon a Ferdy Hernando Valencia Pineda, per "Análisis experimental del comportamiento del soporte de fabricados con hormigón de muy altas prestaciones sometidos a cargas cíclicas".


Els 4 premis han rebut 500 euros cadascun, als quals se'n sumaran 750 més per projecte una vegada que arriben a la segona fase, la de desenvolupament.


Notícies destacades


Hola! Hola!
El curs 2024-2025 arranca en la UPV amb un missatge: ací, tu eres l'estrela
ARWU 2024 ARWU 2024
El rànquing de Xangai reconeix un any més la UPV com a millor politècnica d'Espanya
ERC Advanced Grant ERC Advanced Grant
El Consell Europeu d'Investigació finança un projecte de l'ITQ, liderat per Hermenegildo García, per avançar en la descarbonització
Referenciarà el preu per m² Referenciarà el preu per m²
La Càtedra Observatori de l'Habitatge UPV, clau en el nou Decret d'Habitatge de Protecció Pública presentat per la Generalitat Valenciana
Un estudiant de doctorat de la UPV, premiat Un estudiant de doctorat de la UPV, premiat
Abdullah Al-Droubi cursa actualment el Programa de Doctorat en Administració i Direcció d'Empreses a la Universitat Politècnica de València
Pedalant amb Dones de ciència Pedalant amb Dones de ciència
La UPV i l'Ajuntament de València arranquen la tercera edició de les rutes guiades amb bicicleta per murals de Dones de Ciència



EMAS upv