La Cafeteria Malva-rosa de la Universitat Politècnica de València, pertanyent al Grup Peñasol, ha organitzat un concurs a través de la xarxa social Facebook per a premiar les millors receptes elaborades pels membres de la comunitat universitària (estudiants, personal docent i investigador i personal d'administració) i els usuaris en general d'aquestes instal·lacions.
Els participants poden penjar el plat a la xarxa social durant tota la setmana, i el divendres es triarà el guanyador. El primer concurs premiarà la millor recepta anticrisi, és a dir, una recepta que utilitze ingredients econòmics i d'elaboració senzilla. La setmana següent es valorarà la millor recepta internacional; en aquest cas la comunitat universitària estrangera tindrà l'oportunitat de participar amb un plat típic del seu país que es puga preparar amb ingredients aconseguits ací. Finalment, la Cafeteria Malva-rosa premiarà un plat de nova creació inventat per l'usuari o usuària.
En totes les receptes es valorarà que hi haja una fotografia, així com l'originalitat del plat i la gràcia a l'hora d'explicar-ne l'elaboració. Cada divendres es penjarà en Facebook la millor recepta, el premi de la qual consisteix en un sopar per a dues persones al bufet lliure de marisc del Complex Peñasol un divendres a la nit.
Notícies destacades