- -
UPV
 

Fira del Invents

OCI I ESPORT 


Runalytics


Aquest sistema 3D d'anàlisi expert de la petjada classifica, a través d'una senzilla prova realitzada sobre una cinta de córrer o en un passadís de carrera, els corredors en pronadors, neutres o supinadors. En menys de 5 minuts, els atletes poden conèixer com és el patró de la carrera que tenen, una informació objectiva que els permet millorar la tècnica i prevenir lesions. A més, gràcies a aquesta anàlisi, és possible recomanar a l'usuari un tipus de calçat que s'adapte al seu estil personal, amb un percentatge d'efectivitat superior al 95%. Runalytics presenta un entorn senzill i amigable pensat per a la instal·lació en tendes d'esport.



CITG-trainer


Aquest dispositiu mesura la velocitat, la direcció i l'efecte d'un objecte en travessar un determinat camp d'interferència optoelectrònic. La versió que ací es presenta està preparada per a estudiar els llançaments de pilota en el futbol. CITG-Trainer és l'únic sistema capaç de mesurar tirs amb efecte sense interferència sobre la pilota. El dispositiu permet conèixer els paràmetres que determinen la trajectòria de la pilota i, segons aquets i les característiques de cada jugador, millorar els llançaments. Enfront d'altres tecnologies com el radar, aquesta eina aporta major precisió i estabilitat, per exemple, amb sol directe.



Escola Aumentaty


Es tracta d'un portal web que proporciona de forma gratuïta eines d'edició per què docents, alumnes i pares puguen crear els seus propis continguts en realitat augmentada. Permet generar, visualitzar i manipular models en 3D, acostar-los, allunyar-los, girar-los, col·locar-los en llocs determinats, explorar-ne les propietats físiques, etc. Aquesta eina contribueix a la motivació dels estudiants i facilita la comprensió de problemes aparentment complexos. La labor d'Aumentaty és realment molt valuosa per a aquells usuaris que, no sent programadors ni experts, volen desenvolupar els seus primers projectes en el camp del 3D.



Roda harmònica


La roda harmònica és una nova representació de les notes, els acords i les tonalitats, obtinguda a partir de les relacions de consonància. En el tradicional cicle de quintes, les tonalitats es representen sobre una línia (circumferència); en canvi, en la roda harmònica, aquestes es representen sobre una superfície (corona circular), la qual cosa ofereix una visió panoràmica de totes les relacions existents: cicle de quintes, tonalitats relatives i paral·leles, sistema axial de Béla Bartók, canvis de John Coltrane... Aquest sistema es completa amb l'Improchart, que proporciona les escales més adequades per a improvisar sobre qualsevol acord.



SpinningTop Adventure


Aquest joc està basat en la tradicional baldufa: els usuaris han de llançar el joguet i aconseguir controlar el seu moviment amb precisió. L'aplicació, que està disponible per a plataformes iOS (iPhone, iPad, iPod) i Android, ha superat les 300.000 descàrregues i, en molts països, s'ha col·locat en els primers llocs de preferits. Ha sigut desenvolupat per encàrrec per a l'empresa suïssa X-fund global ag i compta ja amb una família sencera de productes: SpinningTop Jungle, SpinningTop Survival, una versió per a Facebook i, recentment, una nova apl. anomenada Twistymania centrada en el mercat suís.



Compra del futur


Es tracta d'una eina per a dispositius mòbils que operen amb Android que permet reconèixer de manera automàtica diferents productes del supermercat i aportar informació útil per a l'usuari. Per a això, l'aplicació empra la tecnologia image retrieval. Mentre realitza la compra, el consumidor pot llegir en el mòbil les principals dades nutricionals d'un determinat producte (la quantitat de proteïnes, calories o hidrats que aporta); pot comparar el preu o altres característiques, i pot rebre consells per a seguir una dieta equilibrada. Així mateix, permet saber a quant puja el total de la compra en cada moment.




Fira dels Invents


EMAS upv