- -
UPV
 

Descripciˇ

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + Economia AgroalimentÓria i del Medi Ambient Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

El MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica (MUEAGRO) habilita per a exercir la professiˇ de l'enginyeria agr˛noma, mentre que el MÓster Universitari en Economia AgroalimentÓria i del Medi Ambient (MUEAMA) estÓ orientat a l'adquisiciˇ de les capacitats necessÓries per al desenvolupament de labors professionals en l'Ómbit de la consultoria ambiental, la direcciˇ d'empreses agroalimentÓries i la gestiˇ p˙blica. Addicionalment, el mÓster tÚ com a objectiu la formaciˇ de futur personal investigador, amb la finalitat que els seus titulats i titulades puguen continuar els estudis de doctorat.

El pla d'estudis d'ambdues titulacions tÚ una orientaciˇ acadŔmica multidisciplinÓria que inclou tant aspectes professionals com investigadors. El doble tÝtol permet adquirir les competŔncies de tots dos mÓsters a travÚs d'una traject˛ria acadŔmica integrada. Tot aix˛ amb un cost temporal i econ˛mic inferior al que representa l'obtenciˇ d'ambdˇs mÓsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, una alumna o alumne del MUEAGRO, en lloc de cursar els 102 ECTS del MUEAGRO i els 60 ECTS del MUEAMA, cursa ˙nicament un total de 134 ECTS.


EMAS upv