- -
UPV
 
Màster Universitari Erasmus Mundus en Millora Genètica Vegetal Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari Erasmus Mundus en Millora Genètica Vegetal

120 crèdits

Crèdit €
(2021/2022)
Permet accedir a beques

30 places
(2022/2023)

Introducció

El Màster Universitari Erasmus Mundus en Millora Genètica Vegetal / Erasmus Mundus Master Degree in Plant Breeding (emPLANT), l'ofereix un consorci d'universitats europees líders en el camp del millorament vegetal, la biologia vegetal i la tecnologia de llavors.

Objectius

L'objectiu emPLANT emPLANT és promoure la formació de personal millorador de plantes altament qualificat a nivell de màster, amb un programa de capacitació que combina: ciència (agronomia, tècniques de millorament convencional, genètica, cultiu in vitro, biotecnologia, bioinformàtica i anàlisi de dades massives), gestió (gestió de projectes i comptabilitat), dret (drets de propietat intel·lectual), competència intercultural i competències lingüístiques.

Estructura del màster

Es tracta d'un títol de màster universitari Erasmus Mundus de dos anys de durada a temps complet, per a alumnes de postgrau, amb un total de 120 ECTS distribuïts al llarg de quatre semestres. La docència en els dos primers semestres es realitza alternativament a Suècia (SLU) o França (LAS), mentre que en els dos segons semestres es realitza bé a Espanya (UPV), o bé a Finlàndia (HU) o Turquia (EgeU). Tota la docència es realitza en anglès, excepte a la UPV, on la docència és en castellà.


EMAS upv