- -
UPV
 
Màster Universitari Erasmus Mundus en Millora Genètica Vegetal Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari Erasmus Mundus en Millora Genètica Vegetal

120 crèdits

Veure DOGV
Permet accedir a beques

30 places
(2024/2025)

Introducció

El Màster Universitari Erasmus Mundus en Millora Genètica Vegetal / Erasmus Mundus Master Degree in Plant Breeding (emPLANT), l'ofereix un consorci d'universitats europees líders en el camp del millorament vegetal, la biologia vegetal i la tecnologia de llavors.

Objectius

L'objectiu emPLANT emPLANT és promoure la formació de personal millorador de plantes altament qualificat a nivell de màster, amb un programa de capacitació que combina: ciència (agronomia, tècniques de millorament convencional, genètica, cultiu in vitro, biotecnologia, bioinformàtica i anàlisi de dades massives), gestió (gestió de projectes i comptabilitat), dret (drets de propietat intel·lectual), competència intercultural i competències lingüístiques.

Estructura del màster

Es tracta d'un títol de màster universitari Erasmus Mundus de dos anys de durada a temps complet, per a alumnes de postgrau, amb un total de 120 ECTS distribuïts al llarg de quatre semestres. La docència en els dos primers semestres es realitza alternativament a Suècia (SLU) o França (LAS), mentre que en els dos segons semestres es realitza bé a Espanya (UPV), o bé a Finlàndia (HU) o Turquia (EgeU). Tota la docència es realitza en anglès, excepte a la UPV, on la docència és en castellà.


EMAS upv