- -
UPV
 

Màster Universitari en Ciberseguretat i Ciberintel·ligència

Màster Universitari en Ciberseguretat i Ciberintel·ligència Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

En "l'Estratègia Nacional de Ciberseguretat 2019", publicada en el BOE el dia 30 d'abril de 2019, es defineix que: Les activitats que es desenvolupen en el ciberespai són fonamentals per a la societat actual.

La tecnologia i la infraestructures que formen part del ciberespai són elements estratègics, transversals a tots els àmbits d'activitat, i la vulnerabilitat del ciberespai és un dels riscos principals per al nostre desenvolupament com a nació. Per tant, la formació de professionals del més alt nivell en aquest camp resta plenament justificada. La motivació fonamental del Màster Universitari en Ciberseguretat i Ciberintel·ligència és facilitar als seus titulats una millor inserció laboral en un àmbit en què la demanda professional no sols és creixent, sinó que està molt per damunt del nombre de titulats especialitzats que ofereix el sistema educatiu espanyol.

Per aconseguir aquest objectiu, el professorat d'aquest Màster hi aboca tota la seua experiència docent i investigadora en el sector, amb la vocació d'esdevenir un referent nacional i internacional en els camps de la ciberseguretat i la ciberintel·ligència.


EMAS upv