- -
UPV
 

Descripció

 

Doble Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació + Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

El doble màster consisteix en la realització de dos màsters independents, amb continguts parcialment coincidents. Aprofitant les sinergies temàtiques, s'elabora una programació que facilita la realització de tots dos màsters amb un menor cost temporal i econòmic.

Finalment, s'obtenen dos títols:

    • Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació

    • Màster Universitari en Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions

El Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer o enginyera de telecomunicació. Aquesta enginyeria aborda tots els aspectes tecnològics relatius al tractament, la transmissió i la recepció de la informació. Aquest màster ofereix un ampli perfil d'habilitats i coneixements en sistemes de comunicacions, xarxes, electrònica i sistemes audiovisuals, per a adquirir les competències professionals regulades per a exercir la professió de l'enginyeria de telecomunicació.

El Màster Universitari en Tecnologies, Sistemes i Xarxes de Comunicacions, proporciona una excel·lent formació de postgrau per a completar la carrera professional, ampliar i aprofundir els coneixements en àrees concretes, conèixer les últimes tecnologies o continuar la trajectòria professional en l'àmbit de la recerca. Aquest màster té més de 15 anys d'experiència; ofereix formació especialitzada en les diferents àrees del sector de les telecomunicacions, i dóna accés al Programa de doctorat de telecomunicació i també a programes de doctorat industrials.


EMAS upv