- -
UPV
 

Descripciˇ

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + Ramaderia de Precisiˇ

Doble MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica + Ramaderia de Precisiˇ Campus de Vera (ValŔncia), Universitat PolitŔcnica de ValŔncia

El MÓster Universitari en Enginyeria Agron˛mica (MUEAGRO) habilita per a exercir la professiˇ regulada d'enginyer agr˛nom, mentre que el MÓster Universitari en Ramaderia de Precisiˇ (MUGP) pretÚn completar la formaciˇ en els principals aspectes cap als quals s'encamina la producciˇ ramadera en el present i en el futur. Aquests aspectes sˇn: el desenvolupament de sistemes de monitoratge, les eines biotecnol˛giques per a la presentaciˇ intelĚligent de molŔcules i organismes per a modular la nutriciˇ, la salut i el benestar dels animals, i la gestiˇ de la informaciˇ i dels resultats que permeten millorar la presa de decisions.

El pla d'estudis de totes dues titulacions tÚ una orientaciˇ acadŔmica multidisciplinÓria que inclou tant aspectes professionals com investigadors. El doble tÝtol permet adquirir les competŔncies de tots dos mÓsters per mitjÓ d'una traject˛ria acadŔmica integrada. Tot aix˛ amb un cost temporal i econ˛mic inferior al que representa l'obtenciˇ de tots dos mÓsters de manera individualitzada. D'aquesta manera, un estudiant d'aquest doble mÓster, en lloc de cursar els 102 ECTS del MUEAGRO i els 60 ECTS del MUGP, cursa ˙nicament un total de 127 ECTS.


EMAS upv