- -
UPV
 
Informació general

Quin tipus de pràctiques externes pots fer en el Grau d'Enginyeria Informàtica (GII)?

Tindràs l'oportunitat de:

  • Realitzar pràctiques externes en empreses privades i públiques, en administracions públiques, en instituts tecnològics, en consultories i en enginyeries amb els quals l'Escola té signats convenis.
  • Realitzar pràctiques en qualsevol de les àrees professionals per a les quals prepara el Grau d'Enginyeria Informática: REVISAR Enginyeria del Programari, Enginyeria de Computadors, Computació, Tecnologies de la Informació i Sistemes d'Informació.
  • En alguns casos, a més de completar la teua formació, podràs fer el teu Treball Fi de Grau.

Les pràctiques poden ser tant curriculars (fins a 18 ECTS) com no-curriculars (o extracurriculars). En tots dos casos, apareixeran en el teu expedient, amb la informació de les dates i de l'empresa/institució de destí. A més, poden ser realitzades a nivell local o a l'estranger. En alguns casos, com en l'àmbit Erasmus+, podràs aconseguir ajudes addicionals de la Unió Europea per a costejar l'estada.

Més informació sobre les pràctiques en empresa i les activitats de la Subdirecció de Relacions amb l'Entorn Empresarial: https://www.inf.upv.es/www/etsinf/ca/relaciones-con-empresa/.


EMAS upv