- -
UPV
 

Grau en Turisme Campus de Gandia, Universitat Politècnica de València

Presentació del grau

L'objectiu d'aquests estudis és establir els coneixements necessaris per a planificar i gestionar de manera sostenible destinacions turístiques, i dirigir i gestionar empreses d'allotjament, restauració i altres activitats turístiques; a més de dissenyar, comunicar i comercialitzar viatges turístics. També ensenya a organitzar i administrar institucions públiques relacionades amb l'activitat turística, i a comunicar-se en diverses llengües amb les agències turístiques.

Eixides professionals

Les persones graduades poden treballar en diferents administracions públiques i, a més, en empreses d'allotjaments, restauració i servei de menjars, agències de viatges, operadors turístics, empreses de promoció turística, fires, organitzacions de transports, empreses de planificació i desenvolupament turístic, associacions del sector turístic, animació, organització de convencions i esdeveniments, turisme rural o mediambiental, departaments de turisme d'institucions públiques, centres d'investigació o R+D+I, o com a docents, entre altres opcions. També poden centrar-se en el comerç i la gestió virtual de continguts i recursos.

Mobilitat internacional i pràctiques

L'escola fomenta la mobilitat de l'estudiantat amb convenis d'intercanvi amb universitats d'Àustria, Finlàndia, França, Itàlia, Irlanda o els Països Baixos. Amb un any a l'estranger, es pot accedir a dos dobles títols en Leisure & Tourism Management.

Tenim signats prop de 300 acords de cooperació educativa amb empreses del sector turístic relacionats amb la gestió hotelera, les agències de viatges, els operadors turístics, l'animació i els esdeveniments, l'ecoturisme, etc.

Continuació d'estudis

Després d'estudiar el Grau en Turisme es pot cursar el Màster Universitari en Gestió d'Empreses, Productes i Serveis de la UPV, que té dues especialitats: Gestió Avançada del Servei, impartida a Espanya, i Tecnologia del Producte, a Alemanya. A més, es pot accedir al Màster Universitari en Gestió Cultural (interuniversitari amb la Universitat de València).

I, com en la resta de casos, es pot sol·licitar l'ingrés en qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellació oportunes.

Crédits ECTS: 240 (4 anys)


EMAS upv