- -
UPV
 

Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Ciència i Tecnologia dels Aliments

Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Ciència i Tecnologia dels Aliments Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València
Crédits ECTS: 393 (6 anys)

Presentació del grau

En un context global i multidisciplinari es requereix una formació sòlida i pluridisciplinària que permeta a una persona especialista, com ho és qui té un Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments, poder assumir llocs directius en qualsevol organització. Al seu torn, el graduat o graduada en Administració i Direcció d'Empreses té l'oportunitat de conèixer en profunditat un sector innovador i de gran impacte social i econòmic com és el sector agroalimentari.

Amb aquest doble grau, l'alumnat adquireix totes les competències professionals dels dos graus en cinc anys i mig, en cursar els estudis en dos dels centres més demandats de la UPV: l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural (ETSEAMN) i la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses (FADE).

Eixides professionals

Donada la creixent importància i exigència de la indústria de l'alimentació en l'entorn globalitzat actual, aquest doble grau integra competències relacionades amb la investigació i la innovació en la indústria alimentària, juntament amb aquelles vinculades a la gestió, l'organització i l'administració de qualsevol tipus d'entitat. Per això, la combinació de tots dos graus genera un valuós perfil de titulació per al sector alimentari, que incrementa la seua ocupabilitat en un sector econòmic fonamental i de creixent importància estratègica.

Mobilitat internacional i pràctiques

Les entitats responsables del títol són molt actives en mobilitat internacional, un fet que fomenten molt en l'estudiantat del doble grau. L'ETSEAMN disposa de convenis amb algunes de les millors universitats europees i americanes. I la FADE, per part seua, té convenis amb les més prestigioses escoles de negocis, dins i fora de l'àmbit europeu.

L'ETSEAMN té contacte amb més de 200 organitzacions del sector agroalimentari, la qual cosa facilita al seu alumnat la realització de pràctiques en empresa. Actualment, més del 90% de l'estudiantat d'ADE realitza pràctiques remunerades en tota mena d'organitzacions, tant nacionals com internacionals.

Continuïtat d'estudis

Aquest doble grau permet a les persones titulades cursar màsters universitaris orientats cap a qualsevol dels dos graus que l'integren. A la UPV s'ofereixen els següents màsters universitaris com a continuació natural d'aquest doble grau: Màster Universitari en Economia Agroalimentària i del Medi Ambient; Màster Universitari en Ciència i Enginyeria dels Aliments; Màster Universitari en Gestió de la Seguretat i Qualitat Alimentària; Màster Universitari en Enologia; Màster Universitari en Direcció Financera i Fiscal, i Màster Universitari en Gestió d'Empreses, Productes i Serveis.


EMAS upv