- -
UPV
 

Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals

4 cursos
240 crèdits

Crédit 14,03€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

Nota de tall 8,30
(2023/2024)

105 places
(2024/2025)

Presentació del grau

El Grau en Conservació i Restauració de Béns Culturals té com a objectiu principal la formació del professional, la funció del qual és la preservació i transmissió del patrimoni artístic i cultural.

Amb aquesta finalitat, s'ofereix una formació multidisciplinària, en la qual s'integra l'àmbit científic amb l'artístic i l'ús de les noves tecnologies per a poder desenvolupar les competències necessàries per a la professió: el coneixement i la documentació dels béns culturals, l'avaluació del seu estat de conservació i la proposta i el desenvolupament dels tractaments de conservació i restauració.

Eixides professionals

L'alumnat podrà integrar-se com a professional en l'àmbit de la conservació, restauració, gestió i difusió del patrimoni cultural, en museus, institucions públiques o empreses privades, a més de poder exercir com a professional lliure. D'altra banda, també poden optar a l'ensenyament mitjà com a docent de dibuix artístic, tècnic, arts plàstiques, etc.

Mobilitat internacional i pràctiques

A través dels programes d'intercanvi acadèmic, és possible realitzar estades en universitats de gran prestigi internacional, amb períodes d'un o dos semestres, durant els dos últims cursos de la titulació.

Des de tercer curs podràs realitzar pràctiques en empresa. Per a això, tenim convenis amb empreses de restauració, galeries d'art, fundacions, institucions i museus, que es complementen amb programes de pràctiques a l'estranger. Les pràctiques són de caràcter voluntari i es poden reconèixer per crèdits, i porten associades una bossa econòmica per a l'alumnat.

Continuació d'estudis

Aquest grau permet l'accés al Màster Universitari en Conservació i Restauració de Béns Culturals impartit per la Universitat Politècnica de València i distingit amb la Menció de Qualitat del Ministeri.

A més, es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV cursant les assignatures d'anivellació oportunes

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 93,00 81,00 0,00 6,00 240,00


EMAS upv