- -
UPV
 

Grau en Administració i Direcció d'Empreses Campus d'Alcoi, Universitat Politècnica de València

Grau en Administració i Direcció d'Empreses

4 cursos
240 crèdits

Crèdit 14,21€
(2021/2022)
Permet accedir a beques

Nota de tall 6,64
(2022/2023)

95 places
(2022/2023)

Presentació del grau

L'objectiu del Grau en Administració i Direcció d'Empreses és formar professionals capaços de gestionar, dirigir, assessorar i avaluar les organitzacions empresarials, així com desenvolupar la iniciativa emprenedora per a desenvolupar projectes empresarials viables i sostenibles.

Les persones graduades poden planificar, organitzar, dirigir i posar en marxa projectes empresarials en llocs directius o intermedis, gestionant les àrees de finances, màrqueting, producció, logística, recursos humans, internacional, innovació i projectes.

El pla d'estudis de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi consta de les optatives següents: Assessoria i Finances; Direcció i Organització d'Empreses; Gestió de Projectes, i Qualitat i Medi Ambient.

Eixides professionals

Atès el perfil generalista, pots exercir l'activitat en els llocs directius de tot tipus d'empreses: des de càrrecs de responsabilitat en la gerència i direcció general, fins a destinacions més especialitzades en administració, comptabilitat, finances, fiscalitat, recursos humans, màrqueting, qualitat, riscos laborals, etc. També pots treballar en auditories, consultories, assessories i com a personal formador, així com crear la teua pròpia empresa.

Mobilitat internacional i pràctiques

Gràcies als programes d'intercanvi acadèmic, s'han signat convenis amb universitats de tot el món.

Amb el programa Erasmus podràs viatjar a Finlàndia, el Regne Unit, Holanda, França, Bèlgica, la República Txeca, Polònia, Alemanya, Portugal, Suècia, Suïssa, Noruega, etc. I amb les beques pròpies de la UPV, les Promoe, podràs realitzar un intercanvi acadèmic amb universitats de països com els Estats Units, Singapur, la Xina, Mèxic, l'Argentina, Vietnam i el Canadà, entre altres. Amb les beques Sèneca, podràs completar estudis a Madrid, Barcelona i Sevilla. Cal ressaltar que hi ha la possibilitat de cursar el doble títol internacional a Finlàndia, International Business, en Lahti University of Applied Science (LAMK).

Continuació d'estudis

El Grau en Administració i Direcció d'Empreses permet a l'accés als següents màsters universitaris impartits per la UPV: Màster en Direcció d'Empreses (MBA); Direcció Financera i Fiscal; Mitjans Socials i Comunicació Corporativa i Gestió d'Empreses, Productes i Serveis.

A més, es pot accedir a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellament oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 127,50 45,00 0,00 7,50 240,00


EMAS upv