--
Atenea: mujeres, arte y tecnología

Divulgació

Atenea: mujeres, arte y tecnología

Direcció i presentació: Núria Lloret Romero
Edició i postproducció: Jordi Urios
Producció: Raúl Terol
Disseny Gràfic: Adrián Juárez
Agraïment especial: Susa Calafat i Inma Bonora

«Atenea: mujeres, arte y tecnología» és un podcast presentat per Núria Lloret, professora de la Universitat Politècnica de València i directora del congrés Atenea WAT (women, art and technology). Cada quinze dies gaudirem d'un nou episodi en el qual descobrirem, amb una entrevista en profunditat, a les nostres convidades, relacionades amb la tecnologia, metaverso, NFTs… i l'art. ...[+]

01.07. ATENEA. MUJERES, ARTE Y TECNOLOGIA_Pilar Tejada

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

En aquesta edició parlem de l'empresa Pyratex Fabrics i del seu model de negoci amb la seua directora de marca i comunicació, Pilar Tejada, la nostra convidada.

A través de visió creativa de Pilar Tejada, es va marcar el camí de la identitat i comunicació de PYRATEX dels seus tèxtils naturalment funcionals.

Es va unir a l'empresa en 2017, va començar a vendre les seues
teles en B2B i a contribuir significativament al seu creixement des de llavors, en el moment actual dirigeix les activitats de Marca i Comunicació de PYRATEX.

Especialitzada en comunicació de tèxtils de moda i materials innovadors, s'encarrega de gestionar la marca, les comunicacions, la creació de contingut, la cultura de l'empresa, les relacions públiques i el màrqueting, assegurant-se que la identitat de l'empresa es mantinga al llarg de les seues activitats.
...[+]

Programes anteriors