--
Atenea: mujeres, arte y tecnología

Divulgació

Atenea: mujeres, arte y tecnología

Direcció i presentació: Núria Lloret Romero
Edició i postproducció: Jordi Urios
Producció: Raúl Terol
Disseny Gràfic: Adrián Juárez
Agraïment especial: Susa Calafat i Inma Bonora

«Atenea: mujeres, arte y tecnología» és un podcast presentat per Núria Lloret, professora de la Universitat Politècnica de València i directora del congrés Atenea WAT (women, art and technology). Cada quinze dies gaudirem d'un nou episodi en el qual descobrirem, amb una entrevista en profunditat, a les nostres convidades, relacionades amb la tecnologia, metaverso, NFTs… i l'art. ...[+]

01.04. ATENEA. MUJERES, ARTE Y TECNOLOGIA_Luis Trigo

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

En aquesta edició parlem de NFTs i col·leccionisme amb Luis Trigo, president de El Secreto de la Filantropía, el nostre convidat.

Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid en 1985, la vida de Luis Trigo, advocat i assessor fiscal natural de Madrid, transcorre entre la capital i València on va dirigir el despatx d'advocats Broseta i ara presideix la fundació El
Secreto de la Filantropía.

Of Counsel de l'àrea de Wealth Management de BROSETA. Es va incorporar al despatx valencià com a soci en 2005, dirigint l'Àrea Fiscal i de Wealth Management, i des d'octubre de 2013 fins a febrer de 2016 va ser també soci director de la Signatura.

Amb anterioritat, Trigo va ser soci en l'oficina de Madrid del despatx Baker & McKenzie, on va dirigir l'equip d'empresa familiar i grans patrimonis, i va ser assessor fiscal intern de CEPSA.

Quant a docència, Luis Trigo va ser durant nou anys professor titular interí de Dret Financer i Tributari en la Universitat Rei Joan Carles de Madrid, així com professor en els màster d'Assessoria Fiscal i Administració d'Empreses del Centre d'Estudis Financers.

Ha impartit nombrosos cursos i conferències relatives a Dret Tributari, així com també ha escrit nombrosos articles en revistes especialitzades sobre Dret Tributari i Comptabilitat. En 1992 va rebre el Premi Centre d'Estudis Financers.

A més, ha sigut professor de la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València, del MBA de EDEM i del Curs de Banca Privada de La Universitat Sant Pau (CEU).
...[+]

Programes anteriors