- -
UPV
 

Formalitza la matrícula

Segueix els passos per a formalitzar la matrícula a la UPV, consulta el sobre virtual i coneix els processos per l'admissió i per a les llistes d'espera

[ 14/07/2016 ]
Formalitza la matrícula

Amb la finalitat de facilitar el procés de matrícula, la UPV t'indica els passos necessaris a seguir:


A. T'HAN ADMÈS?


Consulta la llista de persones admeses en la web oficial de la UPV (www.upv.es).


Per a estudis de grau, els resultats es publicaran el divendres 15 de juliol i, per als de màster, el divendres 22 de juliol. Consulta'ls a partir de les 14 hores dels dies citats.


A.1. INFORMACIÓ SOBRE EL DIA I L'HORA DE LA MATRÍCULA


En la mateixa notícia de la llista de persones admeses, s'indica el dia i l'hora en què aquestes han de dur a terme la matrícula. És important realitzar la matrícula en l'horari assignat, ja que en cas contrari perdràs la prioritat d'elecció de grups i assignatures que atorga l'ordre de cites.


També pots conèixer la teua cita prèvia (dia i hora en què has de dur a terme la matrícula) a través de la web d'automatrícula, a la qual pots accedir des de l'enllaç situat a peu de pàgina.


A.2. TERMINI DE MATRICULACIÓ


Graus i primer i segon cicle


Alumnat de nou ingrés: el termini ordinari de matrícula és del 18 al 19 de juliol del 2016, tots dos inclusivament. Si obtens plaça després d'aquestes dates, se t'assignarà data de matrícula a partir del 21 de juliol.


Alumnat de 2n curs i següents:


Titulacions de plans en extinció - Del 5 al 8 de setembre del 2016, tots dos inclusivament


Titulacions de grau - Del 20 al 25 de juliol del 2016, tots dos inclusivament.


Màsters universitaris


Alumnat de nou ingrés: el termini per als alumnes admesos en el període ordinari de preinscripció, fase A, és del 26 al 27 de juliol del 2016, tots dos inclusivament. Per a admesos en el període extraordinari de preinscripció, del 22 al 23 de setembre.


Alumnat de 2n curs i següents: el termini general obert del 20 al 25 de juliol del 2015, tots dos inclusivament.


A.3. REALITZACIÓ DE L'AUTOMATRÍCULA


ON?


El procediment ordinari de matrícula és no presencial, a través d'Internet. Excepcionalment, en cas que no pugues disposar d'un PC amb connexió a Internet, pots acudir a l'aula habilitada del teu centre docent, a la qual podràs accedir segons la cita i disponibilitat d'equips.


COM?


La matrícula la formalitzes mitjançant una aplicació informàtica a la qual pots accedir a través de l'Accés a l'automatrícula, l'enllaç del qual pots trobar a peu de pàgina.


L'automatrícula per Internet et permet realitzar tots els tràmits administratius per a formalitzar la matrícula d'aquest curs sense necessitat d'emplenar impresos o formularis addicionals.


És convenient que et familiaritzes amb aquesta aplicació abans d'iniciar l'automatrícula. Amb aquesta finalitat, pots veure una presentació multimèdia que et facilitarà la labor (Vídeo de presentació del sobre virtual), així com consultar el corresponent manual, disponible en l'enllaç Web d'automatrícula.


Una vegada formalitzada la matrícula, és definitiva per a l'actual curs, llevat que les teues circumstàncies acadèmiques varien perquè sol·licites i se't concedisquen reconeixements de crèdits. En aquest cas, una vegada s'hagen incorporat aquests reconeixements al teu expedient, podràs sol·licitar al teu centre d'estudis l'ampliació de la matrícula.


Si és la primera vegada que accedeixes a estudis universitaris de grau, has de matricular-te del primer curs complet. Una vegada efectuada la matrícula, pots sol·licitar el règim de matrícula amb dedicació a temps parcial, del 18 al 19 de juliol, identificant-te en la intranet. En aquest cas, la matrícula està limitada a 20-40 crèdits ECTS. Rebràs la resolució a la teua sol·licitud fins al 31 de juliol. Pots consultar la normativa reguladora en l'enllaç a peu de pàgina.


En cas d'admissió posterior, has de presentar la sol·licitud en el termini establit pel teu centre.


B. ESTÀS EN LLISTA D'ESPERA?


Si no t'han admès en la primera opció de titulació que vas sol·licitar, se t'adjudicarà directament un número d'ordre en la llista d'espera.


Si t'han admès en la segona o successives opcions, i no vols perdre el teu dret, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions estipulats. En cas de no fer-ho, s'entendrà que renuncies a la plaça.


Si estàs en llista d'espera d'un grau, després de l'assignació de places que realitza la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i una vegada que s'han matriculat els estudiants admesos, la UPV realitzarà crides centralitzades de les seues llistes d'espera per a cobrir les possibles places vacants, si n'hi ha. Als estudiants admesos, se'ls assignarà data de matrícula.


En cas que queden places vacants, la UPV comunicarà l'admissió als estudiants en llista d'espera, bé mitjançant crides centralitzades, bé directament des dels centres d'estudi.


Les actualitzacions de les llistes de persones admeses es notificaran també a través de la pàgina web de la UPV, per la qual cosa és important que, si et trobes en llista d'espera, estigues pendent de www.upv.es a partir del 20 de juliol del 2016.


Si estàs en llista d'espera d'un màster, has d'estar pendent de www.upv.es a partir del 29 de juliol del 2016.


Una vegada t'han admès des de la llista d'espera, la UPV t'indicarà el dia i l'hora en què has de dur a terme la matrícula.


C. MÉS INFORMACIÓ


En els enllaços a peu de pàgina podràs trobar també el Sobre virtual de matrícula, on es troba tant la Informació general per a la matrícula completa (normatives, terminis, documentació i punts d'informació) com la Informació específica del teu centre d'estudis (horaris, Programa Integra, Jornades d'Acolliment, Pla d'acció tutorial universitari, etc.).


A més, en Informació sobre serveis a l'estudiant podràs conèixer la Biblioteca, l'Àrea d'Esports, la Casa de l'Alumne, les pràctiques en empreses, la possibilitat de realitzar intercanvis acadèmics i molts altres serveis a disposició de l'alumnat de la UPV.


Notícies destacades


Projecte AiRT Projecte AiRT
Investigadors europeus liderats per la UPV dissenyen un dron especialment creat per a la indústria creativa
Smart Seismic Concrete Connection Smart Seismic Concrete Connection
La UPV dissenya un nou element constructiu que millora la protecció d'edificis i ponts davant de terratrèmols
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més
Top 5 mundial en MOOC Top 5 mundial en MOOC
La Universitat Politècnica de València i la plataforma edX, impulsada pel MIT i Harvard, renoven la seua col·laboració
Valentia, ja entre els 20 millors del món Valentia, ja entre els 20 millors del món
Hyperloop UPV, classificat de nou per a la Hyperloop Pod Competition III
ArkxSite ArkxSite
Sergio Llobregat i Joan Maravilla, alumnes de la UPV, obtenen una menció d'honor en el certamen internacional d'idees arquitectòniquesEMAS upv